Шофьорски Курсове

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ УЧЕНИЦИ

Явор Димитров
Здравейте на всички, казвам се Явор и живея в София. Леле каква лудница е в тоязи град – удивлявам се на спокойствието на инструкторите от Shofiorskikursove.com , изкарах един месец интензивни курсове, през които видях какво ли не по софийските пътища! Вярвам тези хора са способни да научат всеки да шофира, колата беше перфектна, взех си изпита пред КАТ без проблем, радвам се, че работих с тях!

Яна Дрибелиева
Живея и работя в София от повече от 12 години, никога не съм си помислила да ползвам кола, но работата ми започна да го изисква все повече и повече. За да остана конкурентноспособна на пазара на труда се наложи да взема един курс за шофьори при Shofiorskikursove.com .
Бяха много мили с мен, насрочиха се такива часове за шофиране, които идеално паснаха на моите ангажименти, винаги са били много професионални в това което вършат, въпреки слабостите ми в тази насока – шофирането винаги ме е плашило. Вие ми помогнахте да преудолея този проблем, благодаря ви!!

Жени Петкова
Карала съм кола близо 12 години, докато не се омъжих. Мъжът ми винаги е карал до сега, след близо 10 години брак решихме да закупим и втора кола, която да обслужвам аз. Оказа се имам много да наваксвам откъм умения!
Записах се с надеждата да си опресня знанията. Така и стан а- професионалисти ме поеха от самото обаждане . Беше ми даден съвет какво ще е най-подходящо за мен, как мога да съвместя часовете си, какви маршрути ще са подходящи за мен, избрах си дори и автомобила, който да карам! Много съм доволна, благодаря !

Петър Василев
Много се радвам че използвах услугите на Shofiorskikursove.com . Нямам още 18 години, но нямам търпение да подкарам собствен мотоциклет! Едно от условията разбира се са безупречните умения, в което не само не се съмнявам, но и на което разчитам. Изисках специално разширени обучителни курсове, за да съм възможно най-подготвен за реалното каране. Повярвайте ми трафика, в някои български градове е убийствен! Професионалните курсове за шофьори са много по-важни отколкото си мислите!

Александър Стефанов
Какво да Ви кажа, аз съм толков апредирчив – много трудно ми се огажда. Така беше и с шофьорските ми курсове. С Shofiorskikursove.com намерих отговора на това, което търсех. Колата, която избрах, маршрутите, които сами договорихме, както и времевата рамка беше направена перфектно да съвпадне с моите нужди. Беше ми помогнато както с теорията, така и с шофирането извън града, особено нощем – това ми беше най-големият страх! Професионалистите от Shofiorskikursove.com бяха така добри да се съобразят с моите нужди и да наблегнат с повече часове, съвети и търпение спрямо мен и моите нужди! Благодаря Ви момчета, страхотни сте!

Панайот Панайотов
Записах се за шофьорски курсове посред зима, исках да видя шофирането в най-тежките му условия – замразени пътища, стъмване рано, трафик в сняг, студен автомобил. Честно казано, благодарение на своите инструктори успях да преодолея всички трудности. Взех книжката си и вече си избирам кола, благодарение на моите инструктори вече знам и каква точно да си търся, кола, която ще пасне точно на моят стил на каране, в която ще се чувствам удобно и сигурно!
Шофьорски Курсове » Начало  •  Разширено търсене  •  ВИП участие в портала  •  Нови фирми  •  Най-разглеждани  •  ВИП фирми за шофьорски курсове  •  Добави фирма
ShofiorskiKursove.com ® 2008 - Портал и справочник за шофьорски курсове.

Проект на Premestvane.bg ® хамали и хамалски услуги