Шофьорски Курсове

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Част 1: Теория

Важна част от подготовката на всеки бъдещ шофьор е тестът по теория или т.н. листовки. Рeшават се общо 60 въпроса, избрани от стандартни листовки, продължителността на изпита е 40 минути, допускат се не повече от 5 грешки. Изпитът се провежда в сградата на КАТ, часът и датата на изпита се уточняват по време на курса. При повече от 5 грешки на изпита, се налага повторното му държане, като Shofiorskikursove.com предлага допълнителна теоретична подготовка. Във всеки курс за шофьори има включена теоретична част. Ние ще ви дадем необходимите материали, за да се подготвите, както ипрофесионалисти в областта, които да Ви помогнат да възприемете материала по-лесно. Винаги сме на Ваше разположение по телефон, мейл или на място в офиса на фирмата.


Част 2: Шофиране

Следващата стъпка в квалификационният процес – това е шофирането. В тази част не само се научавате да боравите с автомобила, спазвайки основните му експлоататорски изисквания, но и се налучавате да прилагате наученото на теория. Ще се научите за основните части и необходима поддръжка на автомобила, шофиране на полигон и в истински условия – покриват се основните типове шофиране. След като научите основите при шофиране, инструкторът ще прецени, разбира се допитвайки се до Вас, кой тип шофиране Ви се струва най-труден, за д апрактикувате допълнително.


Част 3: Подготовка и явяване на изпит пред КАТ

Последната стъпка от процеса е явяването на изпит пред КАТ. Първа стъпка е преминаването през теоретичният теси – т.е. листовки, следва изпит за шофиране. Имайте предвид, че без да е минал единият, не можете да пристъпите към следващият. Изпитът по шофиране се извършва в присъствието на Вашия инструктор и лице от КАТ. Тестват се Вашите умения в градска среда. Шофирането обикновено трае между 5 и 15 минути, в зависимос тот това как се справяте.

Цени
Практически тестове – сваляне на листовки
Шофьорски Курсове » Начало  •  Разширено търсене  •  ВИП участие в портала  •  Нови фирми  •  Най-разглеждани  •  ВИП фирми за шофьорски курсове  •  Добави фирма
ShofiorskiKursove.com ® 2008 - Портал и справочник за шофьорски курсове.

Проект на Premestvane.bg ® хамали и хамалски услуги