Шофьорски Курсове

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Мога ли да съвместя уроците със своята работа?
Да – Ние предлагаме гъвкава програма, което означава, че можете д ашофирате или преминавате теоретични курсове през седмицата, уикендите, вечер и по празниците. Можете да вземате колкото желаете часове наведнъж, въпреки всичко трябва винаги да си давате време за учене и практика между часовете с инструктора.

Колко ще отнеме да завърша обучението си?
Всичко зависи от Вашите възможности, но месец винаги е повече от достатъчен да се звърши нормален курс на обучение. Всичко зависи от Вас, колко време имате да отделите з аобучение и колко начесто искате да се обучавате.

Възможно ли е да поискам повече часове от стандартното?
Разбира се, възможно е, съобразно Вашите нужди инструкторите препоръчат различна програма. Всеки клиент има индивидуални нужди, различни възможности и еднаква нужда да се чувстват сигурни и в безопасност на пътя с уменията които притежават. За да достигнете до това ниво, нашите инструктори ще се погрижат да Ви дадат съветите, които ще Ви помогнат да вземете правилното решение във връзка с курсовете, които да вземате. Ако желаете възможни са по-интензивни вечерни курсове, градско каране, специален маршрут, който да проигравате и пр. Всеки клиент за нас е специален и винаги предлагаме индивидуално решение !

Какво ще се изисква от мен по време на курсовете?
От Shofiorskikursove.com очакваме нашите клиенти да са отдадени на обучението, както и ние сме отдадени на това да Ви научим. Ще се съобразим с всички Ваши изисквания за часовете за шофиране и теоретични уроци. Очакваме да спазвате часовете си, да се обръщате сериозно към научаване на теорията и практиката! Нашата цел е да се чувствате в безопасност и сигурни на пътя!

Възможно ли е да се правят курсове, които не завършват с изпит пред КАТ?
В Shofiorskikursove.com предлагаме и опреснителни курсове. При тях, в зависимост от нуждите се осигуряват определн брой часове в избрана от Вас среда – шофиране в града, шофиране в междуселищната транспортна мрежа, магистрали и пр. Целта ни е да накараме клиента да се почувства сигурен в своите способности!

За какви категории предлагате курсове?

В Shofiorskikursove.com предлагаме курсове за всички категории автомобили, както и шофиране с ремарке, това включва категориите: A, B, C, B+E, C+E, D+E, Tкт, и M.

Какви автомобили предлагате?
В Shofiorskikursove.com разполагаме с широка база автомобили и инструктори. Автомобилът, въпреки маловажен фактор при добиването на умението за шофиране е много важна част от това да се чувствате комфортно и сигурни на пътя, затова разбирайки това ние сме готови да предложим широка гама от автомобили, които да отговарят 100% на вашите изисквания и нужди.
Шофьорски Курсове » Начало  •  Разширено търсене  •  ВИП участие в портала  •  Нови фирми  •  Най-разглеждани  •  ВИП фирми за шофьорски курсове  •  Добави фирма
ShofiorskiKursove.com ® 2008 - Портал и справочник за шофьорски курсове.

Проект на Premestvane.bg ® хамали и хамалски услуги