Шофьорски Курсове

Да се научиш да караш е една от най-важните стъпки (много често първата) към бъдещия отговорен живот на възрастен. Да имаш шофьорска книжка отваря много възможности; свобода за предвижване, независимост – не е нужно вече да разчитате на други, повече избор във възможности за работа и разбира се по-големи приходи! С шофьорската книжка идва и голяма отговорност, за собствената безопасност и безопасността на всички останали на пътя. Колата може да бъде снаряд в ръцете на неопитния.

Да се научиш да караш не е само да накараш една кола да се движи. Всичко е до това да се справиш безопасно и активно в ненормалните и опасни пътни условия в страната. В Шофьорски Курсове.Ком се целим да накараме шофьорите да управляват автомобила по безопасен и отговорен начин, да показват разбиране и учтивост към другите шофьори на пътя, независимо от тяхното отношение или възможности. Научаването е индивидуален процес, всички наши курсове са съобразени към индивидуалността на дадения човек. Помощ и окуражение се дава безплатно на нашите ученици, имащи нужда да преминат през теория и шофиране.

Предоставяме листовки по съвременните изисквания, правят се теоретични и практически обучения, които максимално да подготвят нашите клиенти за изпита и реалните препядствия на пътя след това.

Всеки урок е индивидуален и се планира предварително. Това включва на какво да се наблегне в теорията и на какви пътища е най-добре да се упражнява ученика. Инструктора ще предложи обучителна цел, която ще се вписва идеално в процеса на обучение.

Учебните часове се планират на еднакви интервали от време (обикновено седмично или два пъти седмично), за да се подкрепи развитието на учениците, във време удобно за тях! Ако не може да се вместите в стандартните предложени часове, ние ще се съобразим с Вас. Всички наши инструктори са гъвкави с времето, в което могат да поместят учениците. Гъвкави сме и с това, от къде можем да Ви вземаме и оставяме, по този начин ще можете да съвместявате своите курсове със всичко онова, което имате като ангажимент през седмицата.

Колкото ние сме отдадени да Ви научим да шофирате, толкова и очакваме от нашите ученици да са готови да се научат. Затова очакваме нашит еклиенти да спазват ангажиментите поети като часове и времево разпределение на часовете си, за което са се споразумели предварително с инструкторите. Не се позволява да шофират ученици под влияние на алкохол, наркотици или когато са изключително уморени или не са в кондиция.

Сигурни сме всички наши клиенти ще имат най-добрата подготовка за реалният изпит и условията по българските пътища след това.
Шофьорски Курсове » Начало  •  Разширено търсене  •  ВИП участие в портала  •  Нови фирми  •  Най-разглеждани  •  ВИП фирми за шофьорски курсове  •  Добави фирма
ShofiorskiKursove.com ® 2008 - Портал и справочник за шофьорски курсове.

Проект на Premestvane.bg ® хамали и хамалски услуги