Шофьорски Курсове

Шофьорски курсове - Кърджали

Фирма Шофьорски курсове - Кърджали
С П О Н С О Р   Н А   П О Р Т А Л А
Описание втошкола "ЗЛАТОУС" предлага теоретична и практическа подготовка за шофьорски курсове на територията на град Кърджали. Обучението се извършва от високо квалифицирани инструктори, с индивидуален подход към всеки клиент, богат опит и всеотдайност към работата си.
Ключови думи Шофьорски курсове, кърджали, байкал, kardjali, kursove, sofiorski,shofior
Подробно описание Вендъж годишно водачът може да премине курс за възстановяване на отнети контролни точки от КАТ. Възстановяват се 13 контрони точки, т.е 1/3 от лимита. За да възстанови отнетите контролни точки водачът трябва да премине курс за допълнително обучение. полиция Курс възстановяване на отнети контролни точки се провежда с продължителност 6 часа. Ние Ви издаваме документ, който водачът представя в "Пътна полиция" по място на отчет. Възстановяват се 13 точки, но не повече от определения лимит 39 точки.
Рекламна статия Качествено обучение на конкурентни цени!


Телефон: +359 884 535 387 Skype: djbigi Град: Кърджали
Категория Кърджали
Дата Sep 3, 2012
Лице за връзка инж. Ерай Керим
E-mail: Изпращане на емейл до инж. Ерай Керим


 Други фирми за шофьорски услуги от Кърджали
1. Шофьорски курсове - Кърджали
  втошкола "ЗЛАТОУС" предлага теоретична и практическа подготовка за шофьорски курсове на територията на град Кърджали. Обучението се извършва от високо квалифицирани инструктори, с индивидуален подход към всеки клиент, богат опит и всеотдайност към работата си.
Категория:   Кърджали


2. Организирам шофъорски курсове за придобиване на право
  За да започнете курса за категория "В" се изискват навършени 17 години и 9 месеца, оригинал на диплома за завършено основно, средно или висше образование.Теоретичният изпит е писмен. Решават се две изпитни листовки от общо 60 въпроса с разрешени не повече от пет грешни отговора. Практическият изпит се състои от управление в населено място.
Категория:   Кърджали

Шофьорски Курсове » Начало  •  Разширено търсене  •  ВИП участие в портала  •  Нови фирми  •  Най-разглеждани  •  ВИП фирми за шофьорски курсове  •  Добави фирма
ShofiorskiKursove.com ® 2008 - Портал и справочник за шофьорски курсове.

Проект на Premestvane.bg ® хамали и хамалски услуги