Шофьорски Курсове

Учебен център ВИХЪР

Фирма Учебен център ВИХЪР
С П О Н С О Р   Н А   П О Р Т А Л А
Описание Учебен център "Вихър" организира и провежда шофьорски курсове на територията на град Ямбол. Приемаме записвания за категория "B".
Обучение от инструктори с дългогодишен стаж.
Осигуряване на учебни материали.
Възможност за разсрочено плащане.
Опреснителни курсове.
Ключови думи учебен център вихър, учебен център, автошкола, шофьорски курсове, авто школа, училище за шофьори
Подробно описание Учебен център "Вихър" предлага обучение шофьорски курсове за категория "B". Фирмата предлага теоретична и практическа подготовка за шофьорски курсове на територията на град Ямбол. Учебен център Вихър разполага с високо квалифицирани и опитни инструктори с индивидуален подход към всеки клиент, които ще ви обучат за успешното вземане на изпитите. Основната цел при работата с бъдещия водач е придобиване на необходимите навици и качества за самостоятелно, безопасно и безаварийно управление на автомобила. Фирмата предоставят съвременни средства за Вашето обучение – компютърно обучение, мултимедия, онагледяване на ЗДП. Школата разполага с кабинети с необходимата база и видеотехника за качествено теоритично обучение. Имаме за цел да Ви предоставим всички знания и условия за усвояване на умението да шофирате, да се чувствате свободни и мобилни, да се справяте с ежедневните предизвикателства.Обучението започва веднага в удобно за курсиста време. Начин на плащане: плащането може да се извърши разсрочено според възможностите на кандидата.
Рекламна статия Учебен център ВИХЪР

Направете заявка за обучение през e-maila на фирмата ни и ще получите 10% отстъпка от стандартната цена за съответния курс.

Телефон: 0899454589 0894720071 Skype: vihur_91 Град: Ямбол
Категория Ямбол
Дата Jun 13, 2011
Лице за връзка Йордан Йорданов
E-mail: Изпращане на емейл до Йордан Йорданов


 Други фирми за шофьорски услуги от Ямбол
1. Учебен център ВИХЪР
  Учебен център "Вихър" организира и провежда шофьорски курсове на територията на град Ямбол. Приемаме записвания за категория "B".
Обучение от инструктори с дългогодишен стаж.
Осигуряване на учебни материали.
Възможност за разсрочено плащане.
Опреснителни курсове.
Категория:   Ямбол


2. Автошкола "Петър Йовчев и синове" - Ямбол
  Обучаваме водачи на моторни превозни средства от всички категории. Разполагаме с модерна материално - техническа база, екип от високо клалифицирани преподаватели и лицензиран Център
за Професионално Обучение към НАПОО с 17 професии и 30 специалности.
Категория:   Ямбол


3. Учебен център ПГЗ"Христо Ботев" гр. Ямбол
  Шофьорски курсове категория В и Ткт
Учебен център при ПГЗ "Христо Ботев" гр. Ямбол
Осигуряваме много добра подготовка с лек автомобил "Ауди-А4" и инструктури с доказан професионализъм и опит.
Възмажно е разсрочено плащане на цената на обучението.
Информация на тел.669460 и мобилен 0889813492
Категория:   Ямбол


4. Учебен център Аполис Ямбол
  Шофьорски курсове Аполис Ямбол, Казанлък, Бургас
Център за професионално обучение „Аполис” осигурява високо качество на учебния процес по над 100 атрактивни специалности, като предлага:
Издадените документи за професионална квалификация са с национална и европейска валидност. Те удостоверяват професионалните знания и умения при кандидатстване за работа.

Лицензия № 200712501 (Виж лиценз)
Категория:   Ямбол


5. Автошкола "ТОРНАДО АУТО"
  Учебен център "ТОРНАДО АУТО" предлага теоретична и практическа подготовка за шофьорски курсове за кат. "А1","А","В","С".
Допълнителни,опреснителни часове по управление на автомобил.
В удобно за вас време!!! Стремим се да постигаме високо качество на обучението с търпение, усърдна работа, всеотдайност и коректност. Ние сме съпричастни в усилието Ви да се сдобиете с шофьорска книжка и да станете пълноправни участници в движението. Убедени сме, че вниманието, сигурността,човешкото отношение и стремежа дa мoтивираме нашите курсисти са важни за учебния процес. Убедете се и Вие!
Категория:   Ямбол

Шофьорски Курсове » Начало  •  Разширено търсене  •  ВИП участие в портала  •  Нови фирми  •  Най-разглеждани  •  ВИП фирми за шофьорски курсове  •  Добави фирма
ShofiorskiKursove.com ® 2008 - Портал и справочник за шофьорски курсове.

Проект на Premestvane.bg ® хамали и хамалски услуги