Шофьорски Курсове

Организирам шофъорски курсове за придобиване на право

Фирма Организирам шофъорски курсове за придобиване на право
С П О Н С О Р   Н А   П О Р Т А Л А
Описание За да започнете курса за категория "В" се изискват навършени 17 години и 9 месеца, оригинал на диплома за завършено основно, средно или висше образование.Теоретичният изпит е писмен. Решават се две изпитни листовки от общо 60 въпроса с разрешени не повече от пет грешни отговора. Практическият изпит се състои от управление в населено място.
Ключови думи kursove, кърджели, листовки за кат, автошколи
Подробно описание Практическото обучение е индивидуално и най – рано започва след третата сбирка на занятията по теория. За подготовката му са определени 31 моточаса, които са достатъчни да завърши успешно шофьорския курс. Те включват запознаване на автомобила , шофиране в извънградски и градски условия . След преминаване на задължителните по програма 31 моточаса , курсистът полага Вътрешен изпит за издаване на Удостоверение за завършен курс по управление. То му дава право да се яви на практическия изпит пред ДАИ.
Рекламна статия Промоционална оферта само за кат.В, със включепитни такси + правилник и листовки!ни из

Теорията включва: изучаване на Закона за движение по пътищата в продължение на една седмици под формата на лекции, както и решаване на листовки , съставени на базата на този закон. Листовките се предоставят от инструктора, които се разглеждат по време на лекциите. Там могат да се поставят въпроси във връзка с материала , заложен в листовките и Закона.

Телефон: 0883356828 Град: Кърджали
Категория Кърджали
Дата Feb 27, 2011
Лице за връзка Orhan Zabunov
E-mail: Изпращане на емейл до Orhan Zabunov


 Други фирми за шофьорски услуги от Кърджали
1. Шофьорски курсове - Кърджали
  втошкола "ЗЛАТОУС" предлага теоретична и практическа подготовка за шофьорски курсове на територията на град Кърджали. Обучението се извършва от високо квалифицирани инструктори, с индивидуален подход към всеки клиент, богат опит и всеотдайност към работата си.
Категория:   Кърджали


2. Организирам шофъорски курсове за придобиване на право
  За да започнете курса за категория "В" се изискват навършени 17 години и 9 месеца, оригинал на диплома за завършено основно, средно или висше образование.Теоретичният изпит е писмен. Решават се две изпитни листовки от общо 60 въпроса с разрешени не повече от пет грешни отговора. Практическият изпит се състои от управление в населено място.
Категория:   Кърджали

Шофьорски Курсове » Начало  •  Разширено търсене  •  ВИП участие в портала  •  Нови фирми  •  Най-разглеждани  •  ВИП фирми за шофьорски курсове  •  Добави фирма
ShofiorskiKursove.com ® 2008 - Портал и справочник за шофьорски курсове.

Проект на Premestvane.bg ® хамали и хамалски услуги