Шофьорски Курсове

Добро начало с "Мерцедес"

Фирма Добро начало с "Мерцедес"
С П О Н С О Р   Н А   П О Р Т А Л А
Описание Преподавател-инсруктор, работя в Учебен център "Тара-М". Офисът се намира в ж.к."Люлин" първи микрорайон блок 028.Разполагаме с повече от десет марки учебни автомобили. Работното време на офиса е от 09.00 до 22.00 часа. Теоретичните занятия са от 18.00 ч.
Ключови думи курсове,обучение,шофьори
Подробно описание Курсове за придобиване на правоспособност за правоуправление на моторни превозни средства .Курсовете са с начало всеки понеделник,при четна седмица от годината/цифрата от календара за съответната седмица/. Възстановяване на контролни точки към талона потвърждаващ свидетелството за правоуправление.Този курс е еднодневен и се организира в събота при заявка за посещение от поне трима кандидата.Издават се необходимите документи на посетилите курсовете.
Рекламна статия Курс за водачи на МПС категория "В"

Теоретична и практическа подготовка,паркиране,автомагистрала, неравен терен,литература,тестове,всичко за водача,"Мерцедес",договаряне на условия при обучението.Успех!Бъдете умни и весели!Павлов, тел:0899 066 615

Телефон: 0899066615 Град: София
Категория София
Дата Sep 17, 2010
Лице за връзка К.Павлов
E-mail: Изпращане на емейл до К.Павлов


 Други фирми за шофьорски услуги от София
1. Шофьорски Курс Кат"В",Точки КАТ
  Шофьорски курс Кат."В"-650 лв.
Разсрочено плащане.
Безплатни материали.
Нов Автомобил - Форд Мондео
Райони за кормуване:НДК,Лозенец,Студентски град,Дружба,Младост и др.
Възстановяване на контролни точки отнети за нарушения от КАТ.-60 лв.
тел.0899 90 89 63,0889 295 255
www.Bobi.S5.com
Категория:   София


2. Шофьорски курсове Тони Станишев София
  Курсове за водачи на МПС категория B. Безкомпромисно качество и професионализъм. Учебен автомобил - Rover 25. Компактен и маневрен спомага за по-лесно придобиване на шофьрски умения в трафика на столицата. Кабинет и практика в района на Гео Милев, Слатина, Изток, Яворов, Редута.
Категория:   София


3. ШОФЬОРСКИ КУРСОВЕ "БОБИ"
  ОБУЧЕНИЕТО Е СЪОБРАЗЕНО С ВАШИТЕ ОЧАКВАНИЯ.КОРМУВАНЕТО СЕ ПРОВЕЖДА В УДОБНО ЗА ВАС ВРЕМЕ ВКЛЮЧИТЕЛНО В СЪБОТА И НЕДЕЛЯ.БЕЗПЛАТНИ УЧЕБНИ МАТЕРИАЛИ.ЦЕНА 500 ЛЕВА
Категория:   София


4. "МАРИ КАР" ЕООД
  В рамките на обучението се преминава теоретичен курс по безопсност на движението и устройство на автомобила и практически курс по кормуване и управление на автомобила.

След завършване на теоретичната и практическата част на обучението документите ви се подготвят от фирмата и се явявате на изпит.

Шофьорски курсове за категории АМ, А и В

"МАРИ КАР" ЕООД организира и провежда шофьорски курсове в гр. София за придобиване на правоспособност за категории "АМ", "А" и "В" на достъпни цени и в удобно за вас време. Курсът предлага професионално обучение, а автомобилът, на който се провежда е Opel Astra.
Категория:   София


5. "Драйвкар" - най добрите шофьорски курсове
  Най добрите шофьорски курсове категория "В". Високо качество и поносими цени. Мултимедийно теоретично обучение. Шофиране съобразено с вашето свободно време. Избор на автомобил - седан "Форд Орион" или джип "Опел Фронтера".
Възстановяване на отнети контролни точки.
Категория:   София

Шофьорски Курсове » Начало  •  Разширено търсене  •  ВИП участие в портала  •  Нови фирми  •  Най-разглеждани  •  ВИП фирми за шофьорски курсове  •  Добави фирма
ShofiorskiKursove.com ® 2008 - Портал и справочник за шофьорски курсове.

Проект на Premestvane.bg ® хамали и хамалски услуги