Шофьорски Курсове

Автошкола - Здравко Топузов гр. Пловдив

Фирма Автошкола - Здравко Топузов гр. Пловдив
С П О Н С О Р   Н А   П О Р Т А Л А
Описание Шофьорски курсове
ЗдравкоТопузов гр. Пловдив предлага
шофьорски курсове
за любители, кат. В. Осигурени учебни материали и листовки, качествено обучение, грижа за всеки кандидат.
Вече имате шофьорска книжка? Съмяватели се във вашите възможности? Тогава може да опресните знанията си на достъпни цени и подходящи условия.
Ние ви осигуряваме необходимите материали , Вие избирате удобното за Вас време и място!
Ключови думи Автошкола, шофьорски курсове,пловдив,курмуване, книжка,инструктор, Здравко Топузов, изпити,автомобили, моточаса, евтино, листовки, уроци, к
Подробно описание Офертата на автошкола "Здравко Топузов" - шофьорски курс за всеки. Изисквания: Кандидатът да има навършени 17 години и 9 месеца (изпит се полага след навършване на 18 годишна възраст), медицинско свидетелство и двустранно копие на личната карта. Максимална възрастова граница няма!Практика: Курсът се провежда в градски и извънградски условия на автомобил Mercedes-Benz в продължение на 31 кормилни часа в удобно за Вас време и място. Теория: Лекции по теория, както и подсигурени от фирмата учебни материали , които може да използвате през цялто времетраене на курса. Такси: Цената на курса може да научите на тел. 0898 280509, 0878 111978 или 032/652061, като в нея са включени практиката и теорията. Таксата може да заплатите и на ВНОСКИ . За явяване на изпит пред ДАИ (Държавна Автомобилна Инспекция) се заплаща стандартна държавна такса. Правоспособност: След успещно полагане на изпита за Категория "В" получате правоспособност за управляване на МПС с общо тегло 3,5 тона или 8+1 места за сядане, към тях може да се прикачва ремарке с допустима максимална маса не повече от 750кг. авто курс категориа М Б Категория "В" - допълнителни часове Практика: Часовете се провежда в градски и извънградски условия на автомобил Mercedes-Benz в удобно за Вас време и място. Вие сами определяте броят на часовете в зависимост от Вашите нужди. Изисквания: Няма допълнителни изисквания. Такси: Цената на допълнителните часове може да научите на тел. 0898 280509, 0878 111978 или 032/652061. Категория "М" Теория: Пълен теоритичен курс Изисквания: Кандидата да има навършени 15 години и 11 месеца (изпит се полага след навърчването на 16 годишна възраст), медицинско свидетелство и копие на личната карта от двете страни. Правоспособност: След успечно взимане на изпита за Категория "М" получате правоспособност за управляване на мотопед със максимална скорост не повече от 50 км/ч и/или 50 куб.см. Такси: Моля, свържете се с нас, за да разберете цената на курса. Допълнително се заплаща стандартна държавна такса.
Рекламна статия Автошкола - Здравко Топузов гр. Пловдив

Шофьорски курсове ЗдравкоТопузов гр. Пловдив предлага шофьорски курсове за любители, кат. В. Осигурени учебни материали и листовки, качествено обучение, грижа за всеки кандидат. Вече имате шофьорска книжка? Съмяватели се във вашите възможности? Тогава може да опресните знанията си на достъпни цени и подходящи условия. Ние ви осигуряваме необходимите материали , Вие избирате удобното за Вас време и място!

Телефон: 0898 280509; 0878 111978; 032/652061. Skype: zdr.topuzov Град: Пловдив
Категория Пловдив
Дата Apr 8, 2010
Лице за връзка Здравко Топузов
E-mail: Изпращане на емейл до Здравко Топузов


 Други фирми за шофьорски услуги от Пловдив
1. УЦ "ЖиД-Автоексперт08" ООД
  Предлагаме обучение за категории "М","В","С" и "С+Е".Обучението е в удобно за Вас време.Възможност за разсрочено плащане,предоставяме учебни помагала,може да избирате автомобил на който да се проведе обучението:БМВ 520,ТОЙОТА КАРИНА,АУДИ 80 и камион МЕРЦЕДЕС 1320.Изпитайте удоволствието от шофирането с нашите отлични инструктори.
Категория:   Пловдив


2. АВТОШКОЛА ИЛМИ -ИЛИЯ ЙОРДАНОВ
  Добро качество на разумни цени.В удобно време на разсрочено плащане.Преподаватели с доказан опит знания и търпение.Фъзстановяване на контролни точки.Повишаване квалификацията на притежаващи свидетелства за правоуправление.Проверовъчни изпити по чл.157ал.4.Подготовга за психологически изпит.
Категория:   Пловдив


3. "ЖиД-АВТОЕКСПЕРТ 08"ООД
  "ЖиД-АВТОЕКСПЕРТ 08"ООД е център за подготовка на водачи на МПС и провежда обучение за категории: М, В, С и С+Е, а също така и опреснителни, допълнителни часове по кормуване.
При нас вие получавате отлична подготовка и европейско обучение, гарантирано от точността, коректността и високия професионализъм.
Фирмата разполага със съвременно оборудван кабинет за теория.
Адрес: гр. Пловдив, бул."Македония"66
телефон: 032/678867
gsm: 0885 061 540
0898 593 118
0878 930 006
0885 72 10 38
0899 920 426
Категория:   Пловдив


4. http://www.avto-shkola.com
  Автошкола Ишпеков предлага качествени шофьорски курсове в Пловдив. Обучението е ориентирано според възможностите на всеки един курсист. Практическите и теоритическите учебни часове се провеждат в спокойна атмосфера. За повече информация и коментари/мнения от преминали шофьоския курс моля посете нашия уеб сайт:
http://www.avto-shkola.com
Категория:   Пловдив


5. Шофьорски курс - кат.В - Пловдив
  Ние предлагаме професионална теоретична и практическа подготовка на водачи на моторни превозни средства категория В, съобразена с Вашите индивидуални нужди и свободно време. А сега и на изключителна цена от 480 лв. със включени всички такси. На всички курсисти се предоставят безплатни учебник, Закон за движени по пътищата и комплект листовки. Има възможност за съботно-неделни курсове и разсрочени плащане на сумата.
Категория:   Пловдив

Шофьорски Курсове » Начало  •  Разширено търсене  •  ВИП участие в портала  •  Нови фирми  •  Най-разглеждани  •  ВИП фирми за шофьорски курсове  •  Добави фирма
ShofiorskiKursove.com ® 2008 - Портал и справочник за шофьорски курсове.

Проект на Premestvane.bg ® хамали и хамалски услуги