Шофьорски Курсове

Автошкола - Здравко Топузов гр. Пловдив

Фирма Автошкола - Здравко Топузов гр. Пловдив
С П О Н С О Р   Н А   П О Р Т А Л А
Описание Шофьорски курсове
ЗдравкоТопузов гр. Пловдив предлага
шофьорски курсове
за любители, кат. В. Осигурени учебни материали и листовки, качествено обучение, грижа за всеки кандидат.
Вече имате шофьорска книжка? Съмяватели се във вашите възможности? Тогава може да опресните знанията си на достъпни цени и подходящи условия.
Ние ви осигуряваме необходимите материали , Вие избирате удобното за Вас време и място!
Ключови думи Автошкола, шофьорски курсове,пловдив,курмуване, книжка,инструктор, Здравко Топузов, изпити,автомобили, моточаса, евтино, листовки, уроци, к
Подробно описание Офертата на автошкола "Здравко Топузов" - шофьорски курс за всеки. Изисквания: Кандидатът да има навършени 17 години и 9 месеца (изпит се полага след навършване на 18 годишна възраст), медицинско свидетелство и двустранно копие на личната карта. Максимална възрастова граница няма!Практика: Курсът се провежда в градски и извънградски условия на автомобил Mercedes-Benz в продължение на 31 кормилни часа в удобно за Вас време и място. Теория: Лекции по теория, както и подсигурени от фирмата учебни материали , които може да използвате през цялто времетраене на курса. Такси: Цената на курса може да научите на тел. 0898 280509, 0878 111978 или 032/652061, като в нея са включени практиката и теорията. Таксата може да заплатите и на ВНОСКИ . За явяване на изпит пред ДАИ (Държавна Автомобилна Инспекция) се заплаща стандартна държавна такса. Правоспособност: След успещно полагане на изпита за Категория "В" получате правоспособност за управляване на МПС с общо тегло 3,5 тона или 8+1 места за сядане, към тях може да се прикачва ремарке с допустима максимална маса не повече от 750кг. авто курс категориа М Б Категория "В" - допълнителни часове Практика: Часовете се провежда в градски и извънградски условия на автомобил Mercedes-Benz в удобно за Вас време и място. Вие сами определяте броят на часовете в зависимост от Вашите нужди. Изисквания: Няма допълнителни изисквания. Такси: Цената на допълнителните часове може да научите на тел. 0898 280509, 0878 111978 или 032/652061. Категория "М" Теория: Пълен теоритичен курс Изисквания: Кандидата да има навършени 15 години и 11 месеца (изпит се полага след навърчването на 16 годишна възраст), медицинско свидетелство и копие на личната карта от двете страни. Правоспособност: След успечно взимане на изпита за Категория "М" получате правоспособност за управляване на мотопед със максимална скорост не повече от 50 км/ч и/или 50 куб.см. Такси: Моля, свържете се с нас, за да разберете цената на курса. Допълнително се заплаща стандартна държавна такса.
Рекламна статия Автошкола - Здравко Топузов гр. Пловдив

Шофьорски курсове ЗдравкоТопузов гр. Пловдив предлага шофьорски курсове за любители, кат. В. Осигурени учебни материали и листовки, качествено обучение, грижа за всеки кандидат. Вече имате шофьорска книжка? Съмяватели се във вашите възможности? Тогава може да опресните знанията си на достъпни цени и подходящи условия. Ние ви осигуряваме необходимите материали , Вие избирате удобното за Вас време и място!

Телефон: 0898 280509; 0878 111978; 032/652061. Skype: zdr.topuzov Град: Пловдив
Категория Пловдив
Дата Apr 8, 2010
Лице за връзка Здравко Топузов
E-mail: Изпращане на емейл до Здравко Топузов


 Други фирми за шофьорски услуги от Пловдив
1. ШОФЬОРСКИ КУРСОВЕ КАТ. "В"- ПЛОВДИВ, 0877 22 76 22
  АВТОШКОЛА "ЖЕЛЕВ" ПРЕДЛАГА ОБУЧЕНИЕ НА ВОДАЧИ НА МПС В КАТ." В" ,НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЛАСТ ПЛОВДИВ.
ЗА ВАС: ПРИЕМЛИВИ ЦЕНИ! ВЪЗМОЖНОСТ ЗА РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ! ОСИГУРЯВАНЕ НА БЕЗПЛАТНИ ЛИСТОВКИ И УЧЕБНИК! В УДОБНО ЗА ВАС ВРЕМЕ!
ОБУЧЕНИЕ С ОТГОВОРНОСТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ! ОБАДИ СЕ! ПРОВЕРИ! САМ СЕ УБЕДИ! - ТЕЛ. 0877 22 76 22
Категория:   Пловдив


2. АВТОШКОЛА ИЛМИ - Пловдив 0887 920 358
  Качествена подготовка на водачи кат.М,А,В,С,В+Е,С+Е при отлични преподаватели,с опит и рутина.Възможност за расрочено заплащане и в удобно време.Възстановяване на контролни точки и подготовка за психологическият изпит.Доусъвършенстване,подготовка на водачи с недостатъчно опит.
Категория:   Пловдив


3. Шофьорски курсове категория В
  Шофьорски курсове - категория" В "
гр.Пловдив На Опел Астра- удобно за вас време, в цената влизат изпитните такси.
0887 643 815
Категория:   Пловдив


4. Автошкола Илми, инструктор Илия Йорданов - Пловдив - шо
  Автошкола Илми предлага шофьорски курсове за категории В, В+Е, С и С+Е, и А. Разполага с 2 леки автомобила за категория В, мотопед и мотоциклет за категориите М и А, джип с ремарке за категория В+Е, а за курсове за професионална книжка категориите С и С+Е камион Мерцедес с ремарке. Avtoshkola Ilmi предлага часове по кормуване и теория в удобно за курсиста време, разсрочено заплащане на таксите, курсове за възстановяване на контролни точки. Предлага листовки за теоретичен изпит пред ДАИ, градско и извънградско кормуване на леки автомобили и камиони.

Автошкола Илми предлага теоретично и практическо обучение на водачи на моторни превозни средства, включително за леки автомобили, мотопеди и мотоциклети, камион с ремарке.
Категория:   Пловдив


5. Автошкола Кирев
  Автошкола Кирев предлага обучение на водачи кат.Б в удобно за тях време на конкурентни цени при високо качество и много добра успеваемост на изпитите. За обучение използуваме удобни градски коли-фиат пунто и опел кадет. Курса на обучение включва 31 учебни часа,като се кара из целия град,и още паркиране и 2 часа извънградско. Цените могат да се разсрочват !
Категория:   Пловдив

Шофьорски Курсове » Начало  •  Разширено търсене  •  ВИП участие в портала  •  Нови фирми  •  Най-разглеждани  •  ВИП фирми за шофьорски курсове  •  Добави фирма
ShofiorskiKursove.com ® 2008 - Портал и справочник за шофьорски курсове.

Проект на Premestvane.bg ® хамали и хамалски услуги