Шофьорски Курсове

Автошкола - Здравко Топузов гр. Пловдив

Фирма Автошкола - Здравко Топузов гр. Пловдив
С П О Н С О Р   Н А   П О Р Т А Л А
Описание Шофьорски курсове
ЗдравкоТопузов гр. Пловдив предлага
шофьорски курсове
за любители, кат. В. Осигурени учебни материали и листовки, качествено обучение, грижа за всеки кандидат.
Вече имате шофьорска книжка? Съмяватели се във вашите възможности? Тогава може да опресните знанията си на достъпни цени и подходящи условия.
Ние ви осигуряваме необходимите материали , Вие избирате удобното за Вас време и място!
Ключови думи Автошкола, шофьорски курсове,пловдив,курмуване, книжка,инструктор, Здравко Топузов, изпити,автомобили, моточаса, евтино, листовки, уроци, к
Подробно описание Офертата на автошкола "Здравко Топузов" - шофьорски курс за всеки. Изисквания: Кандидатът да има навършени 17 години и 9 месеца (изпит се полага след навършване на 18 годишна възраст), медицинско свидетелство и двустранно копие на личната карта. Максимална възрастова граница няма!Практика: Курсът се провежда в градски и извънградски условия на автомобил Mercedes-Benz в продължение на 31 кормилни часа в удобно за Вас време и място. Теория: Лекции по теория, както и подсигурени от фирмата учебни материали , които може да използвате през цялто времетраене на курса. Такси: Цената на курса може да научите на тел. 0898 280509, 0878 111978 или 032/652061, като в нея са включени практиката и теорията. Таксата може да заплатите и на ВНОСКИ . За явяване на изпит пред ДАИ (Държавна Автомобилна Инспекция) се заплаща стандартна държавна такса. Правоспособност: След успещно полагане на изпита за Категория "В" получате правоспособност за управляване на МПС с общо тегло 3,5 тона или 8+1 места за сядане, към тях може да се прикачва ремарке с допустима максимална маса не повече от 750кг. авто курс категориа М Б Категория "В" - допълнителни часове Практика: Часовете се провежда в градски и извънградски условия на автомобил Mercedes-Benz в удобно за Вас време и място. Вие сами определяте броят на часовете в зависимост от Вашите нужди. Изисквания: Няма допълнителни изисквания. Такси: Цената на допълнителните часове може да научите на тел. 0898 280509, 0878 111978 или 032/652061. Категория "М" Теория: Пълен теоритичен курс Изисквания: Кандидата да има навършени 15 години и 11 месеца (изпит се полага след навърчването на 16 годишна възраст), медицинско свидетелство и копие на личната карта от двете страни. Правоспособност: След успечно взимане на изпита за Категория "М" получате правоспособност за управляване на мотопед със максимална скорост не повече от 50 км/ч и/или 50 куб.см. Такси: Моля, свържете се с нас, за да разберете цената на курса. Допълнително се заплаща стандартна държавна такса.
Рекламна статия Автошкола - Здравко Топузов гр. Пловдив

Шофьорски курсове ЗдравкоТопузов гр. Пловдив предлага шофьорски курсове за любители, кат. В. Осигурени учебни материали и листовки, качествено обучение, грижа за всеки кандидат. Вече имате шофьорска книжка? Съмяватели се във вашите възможности? Тогава може да опресните знанията си на достъпни цени и подходящи условия. Ние ви осигуряваме необходимите материали , Вие избирате удобното за Вас време и място!

Телефон: 0898 280509; 0878 111978; 032/652061. Skype: zdr.topuzov Град: Пловдив
Категория Пловдив
Дата Apr 8, 2010
Лице за връзка Здравко Топузов
E-mail: Изпращане на емейл до Здравко Топузов


 Други фирми за шофьорски услуги от Пловдив
1. Джаров
  Практическите занимания се осъществяват на лек автомобил VW GOLF GTD модел 91г. държавен номер PB 66-55 HР.
Практическите занимания се осъществяват на лек автомобил VW GOLF GTD модел 91г. държавен номер PB 66-55 HР.
Основна дейност на фирмата е подготовка на водачи от категория "В" и "C".
Ръководител е Сашо Джаров - преподавател(инструктор) с дългогодишен опит и стаж в систeмата на СБА и ОСО.
Категория:   Пловдив


2. АВТОШКОЛА в ПЛОВДИВ-700лв
  Автошколата подготвя водачи кат.М,А,В,С,В+Е,С+Е.Качествена теоритична подготовка и консултации,възстановяване на контролни точки.Подготовка на неуверени водачи в удобно за тях време,както и на такива с отнети права по чл.157.Възможност за разсрочено плащане.Дори да не изберете нас,Успех!
Категория:   Пловдив


3. Автокурсове Пловдив 0887 920 358
  Качество на обучени при съобразени с кризата цени.Възможност за разсрочено заплащане,отстъпки при едновременно записване на двама и повече курсиста.Управление в удобно за клиентите време.Кат.М,А,В,С,В+Е,С+Е,възстановяване на контролни точки.Осигуряване на учебни материали.
Категория:   Пловдив


4. Шофьорски курсове кат. "В"
  Шофьорски курсове кат. "В"

осигурени: листовки и учебник за самоподготовка ,
кабинет ,оборудван със съвременни технически средства за обучение, и високо квалифициран преподавател, лесен за управление автомобил

крайна цена за курса: с възможност за плащане на няколко вноски, промоции за ученици и студенти

опреснителни часове за водачи от всички категории ( и със собствено МПС )
Категория:   Пловдив


5. Шофьорски курс - кат.В - Пловдив
  Ние предлагаме професионална теоретична и практическа подготовка на водачи на моторни превозни средства категория В, съобразена с Вашите индивидуални нужди и свободно време. А сега и на изключителна цена от 480 лв. със включени всички такси. На всички курсисти се предоставят безплатни учебник, Закон за движени по пътищата и комплект листовки. Има възможност за съботно-неделни курсове и разсрочени плащане на сумата.
Категория:   Пловдив

Шофьорски Курсове » Начало  •  Разширено търсене  •  ВИП участие в портала  •  Нови фирми  •  Най-разглеждани  •  ВИП фирми за шофьорски курсове  •  Добави фирма
ShofiorskiKursove.com ® 2008 - Портал и справочник за шофьорски курсове.

Проект на Premestvane.bg ® хамали и хамалски услуги