Шофьорски Курсове

Шофьорски курсове категория В и С гр Пловдив

Фирма Шофьорски курсове категория В и С гр Пловдив
С П О Н С О Р   Н А   П О Р Т А Л А
Описание Качествена подготовка на водачи на МПС от категория В и С от интелигентен, амбициозен и технически грамотен преподавател, за който качеството стои над всичко.
Подготовката и изпитите пред ДАИ се провеждат на луксозни и излкючително лесни за управление автомобили:
Категория В - Mitsubishi Carisma 2001 год. снабден с мощен бензинов двигател (125 к.с.) ABS, Airbag, парктроник, климатик и ел. пакет. С него потеглянето и управлението е изключително лесно.
Категория С - Mercedes Actros 1998 год. снабден с мощен дизелов двигател (310 к.с.), ABS Климатик камера покриваща "мъртвите зони", камера за обратно виждане и още много екстри.
По време на курса всеки получава на разположение безплатно учебни помагала и листовки.
Цената на курса се уточнява предварително и тя е комплексна. Т.е. няма "пропуснати" (скрити) изпитни такси и други подобни.
Предвидени са отстъпки за ученици, студенти и военнослужещи.
Ключови думи шофьорски курсове, шофьорски курс, категория B, категория Б, категория С, категория Ц, учебен, автокурс, автошкола
Подробно описание По време на шофьорския курс Вие ще бъдете подготвени за безопасно управление на автомобил в населено, извън населено място и автомагистрала. Курсовете започват всяка четна седмица и се провеждат в удобно за Вас време и място. Категория "В" - продължителност 40 уч. часа теория и 31 уч. часа управление. Изисквания: Възраст минимум 17 год. и 9 месеца, ксерокопие от диплома за завършено образование (без значение степента), медицинско свидетелство за кат. "В" (взема се от личния лекар), ксерокопие на лична карта - двустранно, снимка (размер 3см/4см). Ксерокопията се заверяват с подпис на кандидата. Категория "С": продължителност 14 уч. часа теория и 20 уч. часа управление. Изисквания: Шофьорска книжка кат.В (или издържан изпит по управление пред ДАИ), документ от проведено изследване за психологическа годност, медицинско свидетелство за кат. "С", ксерокопие от диплома за завършено образование (без значение степента), ксерокопие на лична карта - двустранно, снимка (размер 3см/4см). Ксерокопията се заверяват с подпис на кандидата.
Рекламна статия
Телефон: 0888/47 97 70; 0898/73 62 55 Град: ПЛОВДИВ
Категория Пловдив
Дата Feb 11, 2010
Лице за връзка инж. Тодор Митев
E-mail: Изпращане на емейл до инж. Тодор Митев


 Други фирми за шофьорски услуги от Пловдив
1. Шофьорски курсове категория В
  Шофьорски курсове - категория" В "
гр.Пловдив На Опел Астра- удобно за вас време, в цената влизат изпитните такси.
0887 643 815
Категория:   Пловдив


2. ШОФЬОРСКИ КУРСОВЕ гр Пловдив КАТ. " В"
  ЗА ВАС- БЪДЕЩИ ВОДАЧИ! ПРИЕМЛИВИ ЦЕНИ! ВЪЗМОЖНОСТ ЗА РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ! БЕЗПЛАТНО- УЧЕБНИК И ЛИСТОВКИ! В УДОБНО ЗА ВАС ВРЕМЕ! ОБУЧЕНИЕ С ОТГОВОРНОСТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ! ОБАДИ СЕ! ПРОВЕРИ! САМ СЕ УБЕДИ! - ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА: 0877 22 76 22 ПРЕПОДАВАТЕЛ- ИНСТРУКТОР Иван Желев.
Категория:   Пловдив


3. АВТОШКОЛА-А.КРЪСТЕВ-ПЛОВДИВ
  ШОФЬОРСКИ КУРСОВЕ
Обучение на водачи на М.П.С кат."М","В","С"

-Подготовка и теоретично обучение
-Безплатни учебни помагала
-Кормуване в удобно за курсиста време
-Възстановяване на контролни точки
Пловдив-032/957-954,0888 466 250,0899 70 12 70
Категория:   Пловдив


4. Шофьорски курсове кат. "В"
  Шофьорски курс категория "В" по теоритично и практическо обучение. Практическото обучение е индивидуално със спокоен и търпелив инструктор. Възможност за разсрочено плащане. Както за начинаещи шофьори, така и за правоспособни, които дълго време не са управлявали и желаят да опреснят знанията си.
Категория:   Пловдив


5. Шофьорски курс - кат.В - Пловдив
  Ние предлагаме професионална теоретична и практическа подготовка на водачи на моторни превозни средства категория В, съобразена с Вашите индивидуални нужди и свободно време. А сега и на изключителна цена от 480 лв. със включени всички такси. На всички курсисти се предоставят безплатни учебник, Закон за движени по пътищата и комплект листовки. Има възможност за съботно-неделни курсове и разсрочени плащане на сумата.
Категория:   Пловдив

Шофьорски Курсове » Начало  •  Разширено търсене  •  ВИП участие в портала  •  Нови фирми  •  Най-разглеждани  •  ВИП фирми за шофьорски курсове  •  Добави фирма
ShofiorskiKursove.com ® 2008 - Портал и справочник за шофьорски курсове.

Проект на Premestvane.bg ® хамали и хамалски услуги