Шофьорски Курсове

Учебен център „ВЕА” шофьорски курсове – гр. Търговищ

Фирма Учебен център „ВЕА” шофьорски курсове – гр. Търговищ
С П О Н С О Р   Н А   П О Р Т А Л А
Описание Организира и провежда интензивни курсове за обучение водачи на МПС от категории „А” ; „В” ; „С” ; „С+Е” ; D” и „М”. Възстановяване на отнети контролни точки от КАТ.
Ключови думи шофьорски курсове, Търговище, Шумен, автошколи, онлайн листовки Кат
Подробно описание Организира и провежда интензивни курсове за обучение на водачи на МПС от категории „А” ; „В” ; „С” ; „С+Е” ; D” и „М”. Обучението се извършва от висококвалифицирани преподаватели ц дългогодишен опит. Учебния център разполага с модерни кабинети намиращи се в центъра на гр. Търговище. Фирмата притежава разрешителни за обучение в областите Търговище и Шумен. Обучението по управление се извършва със съвременни и модерни автомобили.
Рекламна статия Водачи МПС

Учебен център „ВЕА” – ЕООД гр. Търговище Организира и провежда интензивни курсове за обучение на водачи на МПС от категории „А” ; „В” ; „С” ; „С+Е” ; D” и „М”. Обучението се извършва от висококвалифицирани преподаватели ц дългогодишен опит. Учебния център разполага с модерни кабинети намиращи се в центъра на гр. Търговище. Фирмата притежава разрешителни за обучение в областите Търговище и Шумен. Обучението по управление се извършва със съвременни и модерни автомобили. Учебния център предлага и обучение за възстановяване на отнети контролни точки от КАТ. Фирмата разполага с нов пункт за извършване на годишни технически прегледи на всички видове автомобили. В него работят високо квалифицирани професионалисти в областта. Телефон за контакти: 0888492655

Телефон: 0888492655 Град: Търговище
Категория Търговище
Дата Aug 19, 2009
Лице за връзка Юрислав Йорданов
E-mail: Изпращане на емейл до Юрислав Йорданов


 Други фирми за шофьорски услуги от Търговище
1. Учебен център „ВЕА” шофьорски курсове – гр. Търговищ
  Организира и провежда интензивни курсове за обучение водачи на МПС от категории „А” ; „В” ; „С” ; „С+Е” ; D” и „М”. Възстановяване на отнети контролни точки от КАТ.
Категория:   Търговище

Шофьорски Курсове » Начало  •  Разширено търсене  •  ВИП участие в портала  •  Нови фирми  •  Най-разглеждани  •  ВИП фирми за шофьорски курсове  •  Добави фирма
ShofiorskiKursove.com ® 2008 - Портал и справочник за шофьорски курсове.

Проект на Premestvane.bg ® хамали и хамалски услуги