Шофьорски Курсове

Авто школа "УЧЕБЕН ВОЛАН" ЕООД гр Благоев град

Фирма Авто школа "УЧЕБЕН ВОЛАН" ЕООД гр Благоев град
С П О Н С О Р   Н А   П О Р Т А Л А
Описание Стремим се да постигаме високо качество на обучението с търпение, усърдна работа, всеотдайност и коректност. Ние сме съпричастни в усилието Ви да се сдобиете с шофьорска книжка и да станете пълноправни участници в движението. Убедени сме, че вниманието, сигурността,човешкото отношение и стремежа дa мoтивираме нашите курсисти са важни за учебния процес. Убедете се и Вие!
благодарим Ви за проявения интерес към автошкола "УЧЕБЕН ВОЛАН" ЕООД
Ключови думи автошкола,учебен център,благоевград,шофьорски курсове,категория В,листовки,кабинет,учебени автомобили,шофьорски книжки,курсове,възтанов
Подробно описание В Автошколата работят висококвалифицирани специалисти с дългогодишен стаж и педагогически опит, а вече има и млади попълнения, достойни да работят във фирмата, които всеотдайно и отговорно упрaжняват тази професия. Работи се по доказана от резултатите си методика, индивидуално с всеки курсист, с много търпение и внимание към детайлите на обучението. Основната цел при работата с бъдещия водач е придобиване на необходимите навици и качества за самостоятелно, безопасно и безаварийно управление на автомобила и успешно полагане на изпита. Школата разполага с кабинети с необходимата база и видеотехника за качествено теоритично обучение. Обучението започва веднага в удобно за курсиста време. Начин на плащане: -Плащането може да се извърши разсрочено според възможностите на кандидата. Отстъпки: - 10% при записване на двама и повече кандидата заедно.
Рекламна статия Центърът розполага с модерно оборудвани учебни зали и съмременни автомобили

Вътрешни изпити теотия и практика След преминаване на теоритичното обучение трябва да положите вътрешен изпит - тест /листовки/ . Правилата при провеждане на вътрешния са идентични като на държавния изпит за придобиване на правоспособност. До вътрешен изпит по практика се допускат само издържалите успешно вътрешен изпит по теория. Вътрешен изпит по практика- управление на автомобила по път в населено място. Правилата при провеждането на вътрешния изпит по практика са идентични като при държавния изпит по управление на автомобила за придобиване на квалификация. Вътрешните изпити се провеждат в учебния център , където сте завършили обучението. Опреснителни часове за тези, които притежават свидетелство за управление, но не се чувстват готови да управляват автомобил.

Телефон: 0886 320 073 Град: Благоевград
Категория Благоевград
Дата Jul 28, 2009
Лице за връзка Бойко Тупаров
E-mail: Изпращане на емейл до Бойко Тупаров


 Други фирми за шофьорски услуги от Благоевград
1. АВТШКОЛА ЕКСПРЕС-В
  Шофьорски курс кат.В-съобразен с вашето свободно време.
Курсът започва с теоретичната си част и след няколко посещения паралелно се плануват и часове по практика.
Може да изберете автомобил и часове в удобно време.Автоинструкторите ни са спокойни, с готовност да съдействат за постигане на най-добри резултати.
Цената на курса е промоционална за летния сезон-499лв.В тази сума е включено всичко свързано с обучението.
Категория:   Благоевград


2. Валенти Ауто ЕООД
  Автошкола "ВАЛЕНТИ АУТО" ЕООД предлага теоретична и практическа подготовка за шофьорски свидетелство за управление за категория “В” на територията на град Благоевград. Обучението се извършва от високо квалифицирани инструктори, с богат опит и внимателен, индивидуален подход към всеки клиент, съобразен с вашето свободно време.
Категория:   Благоевград


3. Шофьорски курсове "КАМЕЛИТА" град Сандански
  Учебен център "Камелита" гр.Сандански предлага на вниманието на кандидат шофьорите от града и региона теоретическо и практическо обучение за придобиване на правоспособност за управление на МПС всички категории. Центърът разполага със собствена база по теория представляваща два учебни кабинета с по 20 учебни места оборудвани с компютри, мултимедия и друга необходима техника и пособия и кът за отдих на курсистите. В базата се провежда и допълнително обучение от областния съвет на БЧК Благоевград за всички кандидат шофьори от общини Сандански, Струмяни и Кресна. Фирмата разполага и със собствена площадка - учебен полигон, изграден по изискванията на Наредба №37 за провеждане на практическото обучение и изпити за категориите, за които са необходими такива на полигон.
Категория:   Благоевград


4. "Автоуспех-3"ООД Благоевград
  Подготовка на водачи на МПС вички категории: "М","А",А1","В",С","С+Е",Д"
Възстановяване на отнети контролни точк.
Лекции са достъпно ниво и качествено обучение
Ще останите доволни и с трайни знания и умения.
Всички препаватели са с високо образование.
Обучавате се от г-жа Градевска ,г-Ант.Машев и г-н Ас.Машев
Категория:   Благоевград


5. "АВС-Е" ЕООД Център за професионално обучение
  АВС-Е
Категория:   Благоевград

Шофьорски Курсове » Начало  •  Разширено търсене  •  ВИП участие в портала  •  Нови фирми  •  Най-разглеждани  •  ВИП фирми за шофьорски курсове  •  Добави фирма
ShofiorskiKursove.com ® 2008 - Портал и справочник за шофьорски курсове.

Проект на Premestvane.bg ® хамали и хамалски услуги