Шофьорски Курсове

АВТОШКОЛА "ЖиД АВТОЕКСПЕРТ 08"ООД

Фирма АВТОШКОЛА "ЖиД АВТОЕКСПЕРТ 08"ООД
С П О Н С О Р   Н А   П О Р Т А Л А
Описание ШОФЬОРСКИ КУРСОВЕ, кат.М, В, С, С+Е. отлична подготовка в съвременно модернизиран кабинет, намиращ се в гр.Пловдив, ул."Македония"66. С възможност за разсрочено плащане, в удобно за вас време.
ТЕЛ: 0898593118, 0885721038
Ключови думи шофьорски курсове. автошколи, автошкола
Подробно описание "ЖиД Автоексперт 08"ООД предлага качествена и пълноценна подготовка на кандидат водачи на МПС в модернизиран кабинет, както и отлична шофьорска практика за кат.М, В, С, С+Е в удобно за вас време и с възможност за разсрочено заплащане на курса. Кабинетът се намира в гр.Пловдив, ул."Македония"66. телефони за контакти: 0898593118, 0885721038
Рекламна статия АВТОШКОЛА"ЖиД АВТОЕКСПЕРТ 08"ООД - КВАЛИФИЦИРАНА ПОДГОТОВКА НА ВОДАЧИ НА МПС

ШОФЬОРСКИ КУРСОВЕ, КАТ.М, В, С, С+Е АВТОШКОЛА"ЖиД АВТОЕКСПЕРТ 08"ООД ГР.ПЛОВДИВ, УЛ."МАКЕДОНИЯ"66 телефони за контакти: 0898593118, 0885721038

Категория Пловдив
Дата Jun 25, 2009
Лице за връзка ГЕОРГИ ГЕРГОВ
E-mail: Изпращане на емейл до ГЕОРГИ ГЕРГОВ


 Други фирми за шофьорски услуги от Пловдив
1. Шофьорски курс - кат.В - Пловдив
  Ние предлагаме професионална теоретична и практическа подготовка на водачи на моторни превозни средства категория В, съобразена с Вашите индивидуални нужди и свободно време. А сега и на изключителна цена от 480 лв. със включени всички такси. На всички курсисти се предоставят безплатни учебник, Закон за движени по пътищата и комплект листовки. Има възможност за съботно-неделни курсове и разсрочени плащане на сумата.
Категория:   Пловдив


2. шофьорски курс и застраховки на добри цени
  Шофорски курс и застраховки на конкурентни цени ,високо качество , отлична успеваемост в обучението и положените накрая изпити. ВСИЧКИ цени могат да се разсрочват в рамките на курса на обучение или срока на полицата. Офиса е в Пловдив ул.Кукуш 4. Можете да звъните на звънеца и или на телефоните.
Категория:   Пловдив


3. ШОФЬОРСКИ КУРСОВЕ КАТ. "В"- ПЛОВДИВ, 0877 22 76 22
  АВТОШКОЛА "ЖЕЛЕВ" ПРЕДЛАГА ОБУЧЕНИЕ НА ВОДАЧИ НА МПС В КАТ." В" ,НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЛАСТ ПЛОВДИВ.
ЗА ВАС: ПРИЕМЛИВИ ЦЕНИ! ВЪЗМОЖНОСТ ЗА РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ! ОСИГУРЯВАНЕ НА БЕЗПЛАТНИ ЛИСТОВКИ И УЧЕБНИК! В УДОБНО ЗА ВАС ВРЕМЕ!
ОБУЧЕНИЕ С ОТГОВОРНОСТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ! ОБАДИ СЕ! ПРОВЕРИ! САМ СЕ УБЕДИ! - ТЕЛ. 0877 22 76 22
Категория:   Пловдив


4. Шофьорски курсове кат. "В"
  Шофьорски курс категория "В" по теоритично и практическо обучение. Практическото обучение е индивидуално със спокоен и търпелив инструктор. Възможност за разсрочено плащане. Както за начинаещи шофьори, така и за правоспособни, които дълго време не са управлявали и желаят да опреснят знанията си.
Категория:   Пловдив


5. Шофьорски курсове категория "B" за гр. Пловдив, Карлово,
  Инструкторът предлага отлична подготовка на любители шофьори, категория B. Качеството и дисциплината при обучението са от основно значение.

Подготовката и изпитът пред органите на ДАИ се осъществяват на лек автомобил Фолксваген Голф 3 с дизелов двигател.

Ако искаш да се научиш да караш -> запиши се: www.ucheben.com
Категория:   Пловдив

Шофьорски Курсове » Начало  •  Разширено търсене  •  ВИП участие в портала  •  Нови фирми  •  Най-разглеждани  •  ВИП фирми за шофьорски курсове  •  Добави фирма
ShofiorskiKursove.com ® 2008 - Портал и справочник за шофьорски курсове.

Проект на Premestvane.bg ® хамали и хамалски услуги