Шофьорски Курсове

Автошкола ЕВРОКЛАС

Фирма Автошкола ЕВРОКЛАС
С П О Н С О Р   Н А   П О Р Т А Л А
Описание Автошкола Евроклас кат. В,В+Е,С,С+Е, кат.Т. Изгодни условия.Работата с вас е удоволствие за нас
инструктор ХР.ХРИСТОВ ПРЕДЛАГАМЕ Ви високо качествени курсове за осъществяване дейността Ви в насока на образованието и професионалната Ви квалификация
Ключови думи шофьорски курс
Подробно описание възтановяване на контролни точки отнети от кат адр. Евро Клас е една от първите автошколи във Варна. Основана е 1995г. и от тогава насам стотици настоящи шофьори са получили подготовка и свидетелството си за правоуправление на МПС. Всяка година над 250 курсисти успешно преминават курсовете и придобиват свидтетелства за правоуправление. Във фирмата работят седем висококвалифицирани инструктори. Дългогодишния опит на нашите специалисти обуславя високото качество на обучението и индивидуалния подход към всеки от курсистите. Автошколата актуализира своевременно дейността си с най-новите законови изисквания, както и с най-добрите практики, наложени в бранша. Фирмата практикува дейността си според Разрешение номер : № 2562 от 11 юли 2008г.
Рекламна статия Удоволствие ще е да Ви научим

Автошкола „Евро Клас“ организира и провежда курсове за водачи на МПС и е една от първите доказали се автошколи във Варна. В близо петнадесет годишната история на фирмата стотици настоящи шофьори успешно са преминали обучението си и са придобили свидетелството си за правоуправление на МПС. Фирмата се гордее с високата успеваемост и удовлетвореността на клиентите си, които са доказателство за опитността и високата квалификация на инструкторите. Автошкола „Евро Клас“ предлага: * Качествено обучение по всички категории * Модерна учебна база * Преподаватели с доказан опит * Осигурени материали за обучение (листовки, правилник и други) * График на обучение, съобразен с Вашето свободно време * Атрактивни цени. Категория Тк! „Евро Клас“ е единствената автошкола във варненски регион, предоставяща курс за правоуправление на колесен трактор (категория Тк).

Телефон: 0886317194 0898783789 Град: гр.Варна
Категория Варна
Дата Jun 3, 2009
Лице за връзка Красимир Михалев Х.Христов
E-mail: Изпращане на емейл до Красимир Михалев Х.Христов


 Други фирми за шофьорски услуги от Варна
1. АВТОШКОЛА КОСТОВ
  Обучение на водачи на МПС кат.А,А1,В,С,Д,Е,М-безплатно,РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ,ПОМАГАЛА,Съобразяване с заетостта на курсиста за часовете по управление.Теоретично обучение с видеофилми за реална обстановка.Допълнително обучение за правоспособни водачи.Възстановявяне на правоспособност на водачи с отнета такава ,поради отнети контролни точки.
Категория:   Варна


2. Шофьорски курс кат.В при спокойна обстановка и с уваже
  Шофьорски курс кат.В при спокойна обстановка и с уважение към всеки! Обучение на лесен за управление автомобил при дългогодишен инструктор с железни нерви!График за кормуване съобразен с изискванията Ви за свободно време и избор на място.Теоретична подготовка в модерен учебен кабинет-осигурени са безплатно учебни помагала.Разсрочено плащане на три и повече вноски.Допълнителни часове за шофьори с книжка, но без опит. Подробна информация на www.rumenchavdarov.com!
Категория:   Варна


3. ВАЛЕК – ПРОВЕЖДА ШОФЬОРСКИ КУРСОВЕ ВАРНА
  Шофьорски курсове Варна всички категории, опреснителни часове. Учебен автомобил Toyota Corolla Verso – комфортен, висок, с добра видимост. Качествено обучение при стриктно спазване на Наредба № 37/02.08.2002 г. за условията и реда за обучение на кандидати за придобиване на правоспособност за управление на моторно превозно средство на разумни цени. Договаряне, отстъпки за учащи. Тел.: 0888/30 68 13; 0877/101 601; 0895/111 460
Категория:   Варна


4. АВТОШКОЛИ,ОБУЧЕНИЕ НА ВОДАЧИ НА МПС гр Варна
  Шофьорски курсове за придобиване на категория В на територията на гр. Варна
-Квалифициран преподавател с дългогодишен стаж и педагогически опит
-В удобно за вас време
-Курсове с ускорена, стандартна и удължена продължителност
-Възможност за разсрочено плащане
-Възстановяване на отнети контролни точки
-Опреснителни курсове
-Допълнителни часове
-Осигурени листовки
Категория:   Варна


5. Шофьорски курс,гр.Варна-спокойни и уверени на пътя сле
  Обучение на лесен за управление автомобил при опитен инструктор ! График за кормуване съобразен с изискванията Ви за свободно време и избор на място.Акцент върху уменията за паркиране.БЕЗПЛАТНА теоретична подготовка в нов учебен кабинет и безплатни учебни помагала.Разсрочено плащане на три и повече вноски (съобразяване с финансовата криза)!Възможни отстъпки при наличие на необходимите условия . Допълнителни часове за шофьори с книжка, но без опит.За колеги с отнети шофьорски книжки-явяване на изпит. Подробна информация на www.rumenchavdarov.com.
Категория:   Варна

Шофьорски Курсове » Начало  •  Разширено търсене  •  ВИП участие в портала  •  Нови фирми  •  Най-разглеждани  •  ВИП фирми за шофьорски курсове  •  Добави фирма
ShofiorskiKursove.com ® 2008 - Портал и справочник за шофьорски курсове.

Проект на Premestvane.bg ® хамали и хамалски услуги