Шофьорски Курсове

Автошкола ЕВРОКЛАС

Фирма Автошкола ЕВРОКЛАС
С П О Н С О Р   Н А   П О Р Т А Л А
Описание Автошкола Евроклас кат. В,В+Е,С,С+Е, кат.Т. Изгодни условия.Работата с вас е удоволствие за нас
инструктор ХР.ХРИСТОВ ПРЕДЛАГАМЕ Ви високо качествени курсове за осъществяване дейността Ви в насока на образованието и професионалната Ви квалификация
Ключови думи шофьорски курс
Подробно описание възтановяване на контролни точки отнети от кат адр. Евро Клас е една от първите автошколи във Варна. Основана е 1995г. и от тогава насам стотици настоящи шофьори са получили подготовка и свидетелството си за правоуправление на МПС. Всяка година над 250 курсисти успешно преминават курсовете и придобиват свидтетелства за правоуправление. Във фирмата работят седем висококвалифицирани инструктори. Дългогодишния опит на нашите специалисти обуславя високото качество на обучението и индивидуалния подход към всеки от курсистите. Автошколата актуализира своевременно дейността си с най-новите законови изисквания, както и с най-добрите практики, наложени в бранша. Фирмата практикува дейността си според Разрешение номер : № 2562 от 11 юли 2008г.
Рекламна статия Удоволствие ще е да Ви научим

Автошкола „Евро Клас“ организира и провежда курсове за водачи на МПС и е една от първите доказали се автошколи във Варна. В близо петнадесет годишната история на фирмата стотици настоящи шофьори успешно са преминали обучението си и са придобили свидетелството си за правоуправление на МПС. Фирмата се гордее с високата успеваемост и удовлетвореността на клиентите си, които са доказателство за опитността и високата квалификация на инструкторите. Автошкола „Евро Клас“ предлага: * Качествено обучение по всички категории * Модерна учебна база * Преподаватели с доказан опит * Осигурени материали за обучение (листовки, правилник и други) * График на обучение, съобразен с Вашето свободно време * Атрактивни цени. Категория Тк! „Евро Клас“ е единствената автошкола във варненски регион, предоставяща курс за правоуправление на колесен трактор (категория Тк).

Телефон: 0886317194 0898783789 Град: гр.Варна
Категория Варна
Дата Jun 3, 2009
Лице за връзка Красимир Михалев Х.Христов
E-mail: Изпращане на емейл до Красимир Михалев Х.Христов


 Други фирми за шофьорски услуги от Варна
1. Автошкола АВС Варна
  Автошкола АВС организира и провежда шофьорски курсове на
територията на гр. Варна и региона. Приемаме записвания за всички категории-А, В, В+Е, С, С+Е, D, М. Възстановяване на точки.
Категория:   Варна


2. АВТОШКОЛА МАРЧЕЛИ - Марчо Марков гр.Варна
  Автошкола МАРЧЕЛИ - Марчо Марков гр.Варна-шофьорски курсове кат. В и М. Започване веднага, плащане на вноски, кормуване в удобно време на нови, комфортни за начинаещи автомобили, избор на кола и инструктор, кабинет теория,осигурени пособия, явяване на изпити, опреснтителни часове, възстановяване на контролни точки.Справки и записване - бул. Цар Освободител 95 - срещу АГ болница.Тел: 052 91 22 99, 052 65 30 56, 0899820521.
Категория:   Варна


3. Шофьорски курс кат.В при спокойна обстановка и с уваже
  Шофьорски курс кат.В при спокойна обстановка и с уважение към всеки! Обучение на лесен за управление автомобил при дългогодишен инструктор с железни нерви!График за кормуване съобразен с изискванията Ви за свободно време и избор на място.Теоретична подготовка в модерен учебен кабинет-осигурени са безплатно учебни помагала.Разсрочено плащане на три и повече вноски.Допълнителни часове за шофьори с книжка, но без опит. Подробна информация на www.rumenchavdarov.com!
Категория:   Варна


4. Автошкола Вираж ООД
  Автошкола Вираж е с основен предмет на дейност Организиране и провеждане на шофьорски курсове категория В и М на територията на град Варна. Обучението се извършва от високо квалифицирани инструктори, с богат опит и внимателен индивидуален подход към всеки курсист.
Категория:   Варна


5. АВТОШКОЛА ВАРНА
  Стремим се да постигаме високо качество на обучението с търпение, усърдна работа, всеотдайност и коректност. Ние сме съпричастни в усилието Ви да се сдобиете с шофьорска книжка и да станете пълноправни участници в движението. Убедени сме, че вниманието, сигурността,човешкото отношение и стремежа дa мoтивираме нашите курсисти са важни за учебния процес. Убедете се и Вие!
лагодарим Ви за проявения интерес към "АВТОШКОЛА ВАРНА" ООД
Категория:   Варна

Шофьорски Курсове » Начало  •  Разширено търсене  •  ВИП участие в портала  •  Нови фирми  •  Най-разглеждани  •  ВИП фирми за шофьорски курсове  •  Добави фирма
ShofiorskiKursove.com ® 2008 - Портал и справочник за шофьорски курсове.

Проект на Premestvane.bg ® хамали и хамалски услуги