Шофьорски Курсове

"Драйвкар" - най добрите шофьорски курсове

Фирма "Драйвкар" - най добрите шофьорски курсове
С П О Н С О Р   Н А   П О Р Т А Л А
Описание Най добрите шофьорски курсове категория "В". Високо качество и поносими цени. Мултимедийно теоретично обучение. Шофиране съобразено с вашето свободно време. Избор на автомобил - седан "Форд Орион" или джип "Опел Фронтера".
Възстановяване на отнети контролни точки.
Ключови думи автошкола, автокурс, шофьорски курс, София, шофьорски курсове София,
Подробно описание Обучение на кандидати за водачи категория "В". Обучението е съобразено с нормативните документи и индивидуалните особености на кандидатите - провеждат се 40часа теоретично обучение и 31часа кормуване, които са достатъчни за необходимия минимум от знания и умения за безопасно управление на автомобила. Периода на обучение е около два месеца. В практиката на фирмата не съществува понятието "експресен" или "съкратен" курс!!! По желание на кандидата обучението продължава до тогава, докогато той овладее перфектно техниката на управление в различни пътни условия и паркиране. Обикновено за това са необходими още около 20часа. Допълнителните часове се заплащат по 25.00лв.
Рекламна статия Добро обучение - безопасни водачи

Учебен център "Драйвкар" е създаден с основна цел подготовка на безопасни водачи на МПС. Безопасни както за себе си така и за останалите участници в движението по пътищата. При теоретичното обучение освен запознаване със Закона за движение по пътищата и общото устройство на автомобила се прави анализ на типични пътно-транспортни произшествия, причини и адекватни мерки за тяхното избягване. Преподавателят е автотехнически експерт по разследване на ПТП с достатъчен опит, който може да бъде много полезен на младите водачи. При кормуването се използва индивидуален подход към всеки кандидат. Центъра разполага с полигон на който се отработват без стрес началните умения по потегляне, спиране, превключване на предавки, преодоляване на неравности и завои. На полигона впоследствие се отработват и различните видове паркирания и движение по "змейка". Нека заедно с подготовката, която предоставя центъра и вашето желание, да съдействаме за намаляване на жертвите по пътищата на България.

Телефон: 0896 721 510 ; 0899 882 896 Град: София
Категория София
Дата Apr 15, 2009
Лице за връзка инж. Атанас Атанасов
E-mail: Изпращане на емейл до инж. Атанас Атанасов


 Други фирми за шофьорски услуги от София
1. "Драйвкар" - най добрите шофьорски курсове
  Най добрите шофьорски курсове категория "В". Високо качество и поносими цени. Мултимедийно теоретично обучение. Шофиране съобразено с вашето свободно време. Избор на автомобил - седан "Форд Орион" или джип "Опел Фронтера".
Възстановяване на отнети контролни точки.
Категория:   София


2. Автокурс-Лозенец
  Автошкола "ЕКСПРЕС-В" обучава кандидат-водачи на територията на цяла югозападна България.С младият екип от професионалисти, с които работим, постигаме резултатите, които очаквате. Индивидуалният подход е гаранция за тези по-добри резултати.
Разполагаме с разнообразни автомобили, отговарящи на Вашите изисквания.
График за кормуване съобразен с изискванията Ви за свободно време и избор на място.
Акцент върху уменията за паркиране.
Допълнителни часове за шофьори с книжка, но без опит.
Категория:   София


3. ШОФЬОРСКИ КУРС СОФИЯ
  Шофьорски курс кат.В-сериозно обучение ,удобно време вкл.събота и неделя,безплатна теория и Теоретично обучение в оборудван и лицензиран от ДАИ кабинет по безопасност на движениетоматериали.Разсрочено плащане.
Категория:   София


4. Авто Учебен Център "Вили-М" ЕООД-София
  Професеонална подготовка по практическо и теоретично обучение на кандидати за водачи категория В,М:
Категория:   София


5. АУТОСТАРТ -шофьорски курс категория "В" на нови автомоб
  Шофьорски курсове категория "В"; нови автомобили: "Опел Астра", "Ауди", "Рено 19"; цени от 600 лева; квалифицирани дипломирани преподавател-инструктори с над 25-годишен стаж. Фирма "АУТОСТАРТ" има офиси в кв."Надежда" и в Студентски град, но работи в цяла София - взимане и връщане от удобно място в удобно време; предлагат се безплатни помагала /листовки и правилник/. Теория 40 часа и практика - 31 учебни часа. Провеждат се два вътрешни изпита. Разсрочено плащане /първа вноска 300 лв./. Започване - веднага. Работи се без почивен ден и без ограничение във времето.
Категория:   София

Шофьорски Курсове » Начало  •  Разширено търсене  •  ВИП участие в портала  •  Нови фирми  •  Най-разглеждани  •  ВИП фирми за шофьорски курсове  •  Добави фирма
ShofiorskiKursove.com ® 2008 - Портал и справочник за шофьорски курсове.

Проект на Premestvane.bg ® хамали и хамалски услуги