Шофьорски Курсове

"Драйвкар" - най добрите шофьорски курсове

Фирма "Драйвкар" - най добрите шофьорски курсове
С П О Н С О Р   Н А   П О Р Т А Л А
Описание Най добрите шофьорски курсове категория "В". Високо качество и поносими цени. Мултимедийно теоретично обучение. Шофиране съобразено с вашето свободно време. Избор на автомобил - седан "Форд Орион" или джип "Опел Фронтера".
Възстановяване на отнети контролни точки.
Ключови думи автошкола, автокурс, шофьорски курс, София, шофьорски курсове София,
Подробно описание Обучение на кандидати за водачи категория "В". Обучението е съобразено с нормативните документи и индивидуалните особености на кандидатите - провеждат се 40часа теоретично обучение и 31часа кормуване, които са достатъчни за необходимия минимум от знания и умения за безопасно управление на автомобила. Периода на обучение е около два месеца. В практиката на фирмата не съществува понятието "експресен" или "съкратен" курс!!! По желание на кандидата обучението продължава до тогава, докогато той овладее перфектно техниката на управление в различни пътни условия и паркиране. Обикновено за това са необходими още около 20часа. Допълнителните часове се заплащат по 25.00лв.
Рекламна статия Добро обучение - безопасни водачи

Учебен център "Драйвкар" е създаден с основна цел подготовка на безопасни водачи на МПС. Безопасни както за себе си така и за останалите участници в движението по пътищата. При теоретичното обучение освен запознаване със Закона за движение по пътищата и общото устройство на автомобила се прави анализ на типични пътно-транспортни произшествия, причини и адекватни мерки за тяхното избягване. Преподавателят е автотехнически експерт по разследване на ПТП с достатъчен опит, който може да бъде много полезен на младите водачи. При кормуването се използва индивидуален подход към всеки кандидат. Центъра разполага с полигон на който се отработват без стрес началните умения по потегляне, спиране, превключване на предавки, преодоляване на неравности и завои. На полигона впоследствие се отработват и различните видове паркирания и движение по "змейка". Нека заедно с подготовката, която предоставя центъра и вашето желание, да съдействаме за намаляване на жертвите по пътищата на България.

Телефон: 0896 721 510 ; 0899 882 896 Град: София
Категория София
Дата Apr 15, 2009
Лице за връзка инж. Атанас Атанасов
E-mail: Изпращане на емейл до инж. Атанас Атанасов


 Други фирми за шофьорски услуги от София
1. SAFER DRIVING - учебен център за обучение на водачи на МПС
  Учебен център SAFER DRIVING осъществява високоефективна подготовка на какдидати за водачи на МПС, възстановяване на отнети контролни точки и допълнително обучение на вече правоспособни водачи. SAFER DRIVING предлага и корпоративно обучение на водачи на служебни и специални автомобили.
Категория:   София


2. ШОФЬООРСКИКУРС.EU "1MARIA.EU"
  ВИП ШОФЬОРСКИ КУРСОВЕ "МАРИЯ" -
МУЛТИМЕДИЙНО ЕВРОПЕЙСКО ОБУЧЕНИЕ
ПО ТЕОРИЯ, НОВИ АВТОМОБИЛИ - ФОРД ФОКУС,МЕРЦЕДЕС А КЛАСА, ГОЛФ 4, АУДИ. КАТ. В, С, ТОЧКИ. ЗАПОВЯДАЙТЕ!
БУЛ. ЦАР БОРИС ІІІ 203 И УЛ. ПИРИН 1
ЗА ЗАПИСВАНЕ: 8559559 0888998599
0888335233 0888338633 0886763153.
AVTOKURS.NET SHOFIORSKIKURS.EU
AVTOSHKOLA.US 1MARIA.EU
Категория:   София


3. Шофьорски курс гр.София
  В автошкола "БОНИ-ЕКСПРЕС" работят квалифицирани преподаватели на европейско ниво, които дават всичко от себе си за професионалното обучение на желащитете да се научат да управляват автомобили по правилата и закона за движение по пътищата в България и Европа.


Автошколата предоставя на своите бъдещи курсисти специални промоционални ОТСТЪПКИ при всеки десети записал се, както и при заплащане на пълната сума на курса в брой!!!
Категория:   София


4. Шофьорски курс категория В за София от Драйвкар
  Професионални шофьорски курсове от категория В за София от Драйвкар ЕООД. Цената на обучението струва 480 лв. Продължителността на курса при липса на отсъствие от страна на курсистите е средно между 2 и 3 месеца.
ДРАЙВКАР ЕООД е лицензирана автошкола за провеждане на шофьорски курсове за придобиване на свидетелство за управление на МПС от категория В за град София. Възстановяване на контролни точки, провеждане на курсове по чл. 157 от ЗДвП (Закон за движение по пътищата), курс за възстановяване на отнети права за управление на МПС по чл. 157, подготовка на документи за явяване на изпит по листовки пред ДАИ, провеждане на практически изпит по кормуване пред КАТ, 31 часа кормуване на полигон, градско и извънградско кормуване, 40 часа обучение за запознаване със Закона за движение по пътищата и подготовка за теоретичния изпит пред ДАИ.
Категория:   София


5. "Автошанс 08" ЕООД
  Автошкола „АВТОШАНС 08 „ обучава кандидат водачи на МПС, категория В и М в град София. При нас ще получите необходимата квалификация, от преподаватели с над 30 годишен професионален опит. Средната успеваемост на кандидатите от първо явяване на изпит пред ДАИ е над 97%. Няма скрити такси и допълнителни заплащания. Заплащането е разсрочено съобразно възможностите на кандидатите. Практическите упражнения са съобразени с времето на кандидатите –могат да се провеждат и в почивни дни. Има възможност за избор на марка автомобил и преподавател. Избирайки ни получавате точност, коректност и 100% шанс за успех.
И не забравяйте, че най-важното, когато записвате шофьорски курс е кой е ИНСТРУКТОРА, а не каква е таксата.
За подробна инфирмация : тел 0889 72 49 79 или на адрес ж.к. Дружба 1 бл.172 – до зеленчуковата борса; siya.avtoshans08@abv.bg
Категория:   София

Шофьорски Курсове » Начало  •  Разширено търсене  •  ВИП участие в портала  •  Нови фирми  •  Най-разглеждани  •  ВИП фирми за шофьорски курсове  •  Добави фирма
ShofiorskiKursove.com ® 2008 - Портал и справочник за шофьорски курсове.

Проект на Premestvane.bg ® хамали и хамалски услуги