Шофьорски Курсове

Учебен център "Трафик"

Фирма Учебен център "Трафик"
С П О Н С О Р   Н А   П О Р Т А Л А
Описание Учебен център "Трафик" е търговска марка собственост на фирма "Димяна-МЛ" ЕООД гр.Пловдив. Фирмата притежава разрешително за обучение на водачи на МПС 2199/16.01.2008г. за смолянска област.

За повече информация:
www.traffic-bg.net
Ключови думи шофьорски курс смолян, трафик, учебен център, shofiorski kurs, kurs490
Подробно описание Учебен център `Трафик` Ви предлага шофьорски курсове за категория `В`. Обучението се провежда от квалифицирани преподаватели, чрез изпитани методи на обучение и съвременна материална база. Възможно е и разсрочено плащане за срок от 3 до 36 месеца чрез услугите на TBI Credit.
Рекламна статия За нас

Учебен център "Трафик" е основан през 2007 година. Управител е Димитър Лалов. Главна цел на новосъздадения център е да предложи на клиентите си качествено обучение, без наличието на всеизвестните некоректни действия от страна на някои инструктори. Централизираното управление на фирмата и системата за вътрешен контрол на качеството на обучение, изключват възможността за ощетяване на обучаваните от нас курсисти. Стриктното изпълнение на всички разпоредби на българското законодателство също гарантират добри резултати. Учебният кабинет предлага удобство и предразполага курсистите, за да може теорията да бъде посещавана с удоволствие. Мултимедииното оборудване дава възможност в преподаването да се използват интересни приложения, тестове, презентации и клипове. Eдинствено при нас е възможно да се запише пробен час, за да се убедите в професионализма на нашите преподаватели; Надяваме се материалната база и персонала на УЦ "Трафик" да удовлетворят Вашите потребности и да останете доволни от услугите ни.

Телефон: 0878300016 Skype: traffic_uc Град: Смолян
Категория Смолян
Дата Mar 25, 2009
Лице за връзка Димитър Лалов
E-mail: Изпращане на емейл до Димитър Лалов


 Други фирми за шофьорски услуги от Смолян
1. Шофьорски курсове кат."В"- ф-ма "АВЕПО"
  Ф-ма" АВЕПО" - Смолян предлага шофьорски курсове кат. "В" в удобно за Вас време!
Обучението се извършва от квалифициран преподвател с дългогодишен опит, на автомобил Мерцедес А-170.
Школата разполага с всички съвременни методи за обучение, предоставя изпитни тестове за самоподготовка. Офисът и кабинетът се намират в сградата на Художествената гимназия - кв. Райково, ул. "Коста Аврамиков" 2, ет. 1.
При групови записвания /на двама и повече кандидати/ се прави отстъпка!
Справки на телефони : GSM 0888837491, e-mail: avepo@abv.bg
Категория:   Смолян


2. шофьорски курсове Пламен Абаджиев гр. Смолян
  УЧЕБЕН ЦЕНТЪР "ПЛАМЕН АБАДЖИЕВ"-СМОЛЯН, провежда шофьорски курсове от категории А, М, В, С, С+Е, Д, курсове за мотокари,багери,валяци,пътностроителни машини,курсове АDR, възстановяване на контролни точки, квалификация за професионални шофьори и издаване на квалификационна карта
Категория:   Смолян


3. ЕТ''ДИВЕКО-Костадин Йорданов'' шофьорски курсове
  ЕТ''ДИВЕКО-Костадин Йорданов"-шоьорски курс кат."В".въстановяване на контролни точки.Разрешително 2713/31.03.2009 година.Центъра разполага със следните автомобили:Дачиа-Логан,Форд-Мондео,Ауди-80.Преподаватели с дългогодишен практичен и педагогичен стаж.
Категория:   Смолян


4. Учебен център ЕТ `СТЕФАН ВАСИЛЕ - Х`
  Учебен център ЕТ "СТЕФАН ВАСИЛЕ - Х" предлага професионално обучение за водачи категория "В" на територията на град Смолян и региона.
Възтановяване на конролни точки пред КАТ!!!
ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ!
Допълнителна информация на тел: 0878 79 77 11 и http://www.autovasilev.com
Категория:   Смолян


5. Шофьорски курсове кат "В" Янко Янков
  Осъзнали сме сериозноста на работата си. Стремим се да постигаме високо качество на обучението с търпение, усърдна работа, всеотдайност и коректност. Ние сме съпричастни в усилието Ви да се сдобиете с шофьорска книжка и да станете пълноправни участници в движението. Убедени сме, че вниманието, сигурността,човешкото отношение и стремежа дa мoтивираме нашите курсисти са важни за учебния процес. Убедете се и Вие!
Категория:   Смолян

Шофьорски Курсове » Начало  •  Разширено търсене  •  ВИП участие в портала  •  Нови фирми  •  Най-разглеждани  •  ВИП фирми за шофьорски курсове  •  Добави фирма
ShofiorskiKursove.com ® 2008 - Портал и справочник за шофьорски курсове.

Проект на Premestvane.bg ® хамали и хамалски услуги