Шофьорски Курсове

Учебен център "Трафик"

Фирма Учебен център "Трафик"
С П О Н С О Р   Н А   П О Р Т А Л А
Описание Учебен център "Трафик" е търговска марка собственост на фирма "Димяна-МЛ" ЕООД гр.Пловдив. Фирмата притежава разрешително за обучение на водачи на МПС 2199/16.01.2008г. за смолянска област.

За повече информация:
www.traffic-bg.net
Ключови думи шофьорски курс смолян, трафик, учебен център, shofiorski kurs, kurs490
Подробно описание Учебен център `Трафик` Ви предлага шофьорски курсове за категория `В`. Обучението се провежда от квалифицирани преподаватели, чрез изпитани методи на обучение и съвременна материална база. Възможно е и разсрочено плащане за срок от 3 до 36 месеца чрез услугите на TBI Credit.
Рекламна статия За нас

Учебен център "Трафик" е основан през 2007 година. Управител е Димитър Лалов. Главна цел на новосъздадения център е да предложи на клиентите си качествено обучение, без наличието на всеизвестните некоректни действия от страна на някои инструктори. Централизираното управление на фирмата и системата за вътрешен контрол на качеството на обучение, изключват възможността за ощетяване на обучаваните от нас курсисти. Стриктното изпълнение на всички разпоредби на българското законодателство също гарантират добри резултати. Учебният кабинет предлага удобство и предразполага курсистите, за да може теорията да бъде посещавана с удоволствие. Мултимедииното оборудване дава възможност в преподаването да се използват интересни приложения, тестове, презентации и клипове. Eдинствено при нас е възможно да се запише пробен час, за да се убедите в професионализма на нашите преподаватели; Надяваме се материалната база и персонала на УЦ "Трафик" да удовлетворят Вашите потребности и да останете доволни от услугите ни.

Телефон: 0878300016 Skype: traffic_uc Град: Смолян
Категория Смолян
Дата Mar 25, 2009
Лице за връзка Димитър Лалов
E-mail: Изпращане на емейл до Димитър Лалов


 Други фирми за шофьорски услуги от Смолян
1. Шофьорски курсове кат."В"- ф-ма "АВЕПО"
  Ф-ма" АВЕПО" - Смолян предлага шофьорски курсове кат. "В" в удобно за Вас време!
Обучението се извършва от квалифициран преподвател с дългогодишен опит, на автомобил Мерцедес А-170.
Школата разполага с всички съвременни методи за обучение, предоставя изпитни тестове за самоподготовка. Офисът и кабинетът се намират в сградата на Художествената гимназия - кв. Райково, ул. "Коста Аврамиков" 2, ет. 1.
При групови записвания /на двама и повече кандидати/ се прави отстъпка!
Справки на телефони : GSM 0888837491, e-mail: avepo@abv.bg
Категория:   Смолян


2. ШОФЬОРСКИ КУРСОВЕ "АДРЕНАЛИН Б13" ЕООД
  Извършва обучение на водачи на МПС от категория В и М на територията на област Смолян и областните градове и села.
Седалище на фирмата гр. Мадан

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ:
*Качествено обучение
*Разсрочено плащане
*Съобразяване с вашето свободно време
*Коректност


ТЕЛ: 0893 59 11 34 - Мирослав Беличев (учител и инструктор)
Категория:   Смолян


3. ЕТ''ДИВЕКО-Костадин Йорданов'' шофьорски курсове
  ЕТ''ДИВЕКО-Костадин Йорданов"-шоьорски курс кат."В".въстановяване на контролни точки.Разрешително 2713/31.03.2009 година.Центъра разполага със следните автомобили:Дачиа-Логан,Форд-Мондео,Ауди-80.Преподаватели с дългогодишен практичен и педагогичен стаж.
Категория:   Смолян


4. Учебен център ЕТ `СТЕФАН ВАСИЛЕ - Х`
  Учебен център ЕТ "СТЕФАН ВАСИЛЕ - Х" предлага професионално обучение за водачи категория "В" на територията на град Смолян и региона. ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ ДО 31.05.2009 г.
Допълнителна информация на тел: 0878 79 77 11 и http://www.autovasilev.com
Категория:   Смолян


5. УЧЕБЕН ЦЕНТЪР "САМБА-ЕЛ -САШО БАШЕВ"
  ЕТ."САМБА-ЕЛ-САШО БАШЕВ" гр.МАДАН обл.СМОЛЯН извършва ОБУЧЕНИЕ НА ВОДАЧИ НА МПС КАТЕГОРИЯ"В" С АВТОМОБИЛ БМВ-318is, ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ОТНЕТИ КОНТРОЛНИ ТОЧКИ, КОМПЮТЪРНА АВТОДИАГНОСТИКА И ПРОГРАМИРАНЕ НА СЕРВИЗНИТЕ ИНТЕРВАЛИ НА АВТОМОБИЛИ БМВ И ВСИЧКИ ВИДОВЕ ЗАСТРАХОВКИ -ИНФОРМАЦИЯ НА ТЕЛ:0893 600073
Категория:   Смолян

Шофьорски Курсове » Начало  •  Разширено търсене  •  ВИП участие в портала  •  Нови фирми  •  Най-разглеждани  •  ВИП фирми за шофьорски курсове  •  Добави фирма
ShofiorskiKursove.com ® 2008 - Портал и справочник за шофьорски курсове.

Проект на Premestvane.bg ® хамали и хамалски услуги