Шофьорски Курсове

SAFER DRIVING - учебен център за обучение на водачи на МПС

Фирма SAFER DRIVING - учебен център за обучение на водачи на МПС
С П О Н С О Р   Н А   П О Р Т А Л А
Описание Учебен център SAFER DRIVING осъществява високоефективна подготовка на какдидати за водачи на МПС, възстановяване на отнети контролни точки и допълнително обучение на вече правоспособни водачи. SAFER DRIVING предлага и корпоративно обучение на водачи на служебни и специални автомобили.
Ключови думи Шофьорски курсове, възстановяване на контролни точки, шофьорски курс, инструктор, автошкола, шофьорска книжка, кормуване, изпит пред КАТ, Д
Подробно описание Центърът е основен филиал за България на National Institute for Driver Behavior, Connecticut USA. SAFER DIVING разполага с модерни технически средства и дидактически материали, включващи компютъризирани работни места, мултимедийни системи, както и допълнителни материали свързани с обучението. Занятията се провеждат в спокойна и приятна атмосфера, като обучението се осъществява от високо квалифицирани и доказани специалисти, които ще осигуряват индивидуално отношение към всеки курсист.
Рекламна статия Мисията на SAFER DRIVING

Управлението на автомобил представлява най-високорисковата и високоотговорна дейност, извършвана в ежедневието на човека в условията на съвременното общество. (Из Доклад за превенция срещу пътните инциденти на Световната банка и Свтовната здравна организация.) Развитието на съвременните транспортни технологии води след себе си непрекъснато нарастване на средната скорост на движение и повишаване интензивността на транспортните потоци, като по този начин поставя все по-високи изисквания към хората, управляващи транспортни средства. Наред с удоволствието и възможностите за независимост, които предлага управлението на автомобил, то носи в себе си и висока степен на риск за живота и здравето както на водача, пътниците, така и на околните участници в движението. В основата на безопасното движение лежи доброто образование и подготовка на водачите. От уменията им изцяло зависи безопасността на най-близките им хора – семейство, приятели и колеги, както и опазването на скъпоструващо имущество, каквото представляват съвременните автомобили. В много случаи водачите са поставени в критични ситуации, при които те трябва да възприемат опасността, да изработят план за действие и физически да осъществят правилната реакция за излизане от критичната ситуация, като всичко това се случва в условията на изключителен дефицит на време – най-често за части от секундата. Всичко това е немислимо без наличието на отлична предварителна подготовка и тренинг, които в много случаи са единствената спасителна възможност, намираща се между водача и пътнотранспортното произшествие. Именно тези факти предопределят изключителната нужда от качествена подготовка и не допускат възможност за никакви компромиси в процеса на обучение. Казаното дотук важи в още по-голяма степен за хората, за които управлението на транспортни средства е част от тяхната професионална дейност. Те прекарват значителна част от времето си на пътя във високо натоварена, стресова и рискова среда, което определя нуждата от непрекъснато повишаване на тяхната квалификация, свързана с безопасността на движение. Изброените твърдения са малка част от доводите, които ни карат да призовем всички родители, кандидат водачи, водачи и работодатели да се стремят към качествено и съвременно обучение на своите деца, служители и на самите тях. Инвестицията в доброто обучение е важна и основна предпоставка за опазване здравето и живота на вашите деца, семейства, близки и служители. Всеки компромис може да доведе до негативни последствия, многократно по-високи от реализираната минимална икономия. Екипът на учебен център SAFER DRIVING си поставя задачата да осигури на всеки обучаем висококачествена подготовка, която да го направи по-безопасен на пътя, както за себе си, така и за околните.

Телефон: 02/ 492 23 55 Skype: saferdriving Град: София
Категория София
Дата Feb 19, 2009
Лице за връзка Офис SAFER DRIVING
E-mail: Изпращане на емейл до Офис SAFER DRIVING


 Други фирми за шофьорски услуги от София
1. ПРОМОЦИОНАЛНИ ШОФЬОРСКИ КУРСОВЕ
  ИЗГОДНИ ПРОМОЦИОНАЛНИ КУРСОВЕ "КАТ. В" САМО ЗА 550 лв.МОЖЕ И С РАЗСРОЧЕН ПЛАЩАНЕ. ИНДИВИДУАЛЕН ИЗБОР НА ЧАСОВЕТЕ ЗА КОРМУВАНЕ И МНОГО ДРУГИ ДОГОВАРАНИЯ.
Категория:   София


2. МИРУС - Sofia
  Фирма МИРУС е с основен предмет на дейност Организиране и провеждане на шофьорски курсове категория В и М на територията на град София. Осъзнали сме сериозноста на работата си. Стремим се да постигаме високо качество на обучението с търпение, усърдна работа, всеотдайност и коректност. Ние сме съпричастни в усилието Ви да се сдобиете с шофьорска книжка и да станете пълноправни участници в движението. Убедени сме, че вниманието, сигурността,човешкото отношение и стремежа дa мoтивираме нашите курсисти са важни за учебния процес. Убедете се и Вие!

В дейността си фирма МИРУС сътрудничи и с други фирми.
Категория:   София


3. Шофьорски курсове Цветелин Петров
  В рамките на обучението се преминава теоретичен курс по безопсност на движението и устройство на автомобила и практически курс по кормуване и управление на автомобила.

След завършване на теоретичната и практическата част на обучението документите ви се подготвят от фирмата и се явявате на изпит.

Шофьорски курсове за категории М, А и В

ЕТ "Цветелин Петров" организира и провежда шофьорски курсове в гр. София за придобиване на правоспособност за категории "М", "А" и "В" на достъпни цени и в удобно за вас време. Курсът предлага професионално обучение, а автомобилът, на който се провежда е Opel Astra.
Категория:   София


4. Автошкола Владимир Транчев
  Категория “ В” - кандидатът за водач на МПС от кат В трябва да има навършени 17год и 9 месеца, за да започне курса , а на изпит може да се яви когато навъпши 18 годишна възраст!


Категория “М” - мотопед - кандидатът за водач на МПС от кат.” М “ трябва да има навършени 16 години и се явявя само на теоретичен изпит на които се решават 2 листовки.

- курса по практика се състои от 31 кормилни часа/един кормилен час - 40мин / по управление на автомобила в градски и извън градски условия, съгласно установените нормативни документи. Часовете по практика се провеждат в удобно за вас време! За ваше улеснение смените могат да се извършват както пред читалище " Аура" така и пред бившия механо техникум "Сталин"

курса по теория се провежда от квалифи циран преподавател (ГЪЛЪБ СТАМЕНОВ) в оборудван за тази цел кабинет в който се предоставят необходимите материали за подготовка. Часовете се провеждат от 17,15 – 19,00 часа
Категория:   София


5. Авто Учебен Център "Вили-М" ЕООД-София
  Професеонална подготовка по практическо и теоретично обучение на кандидати за водачи категория В,М:
Категория:   София

Шофьорски Курсове » Начало  •  Разширено търсене  •  ВИП участие в портала  •  Нови фирми  •  Най-разглеждани  •  ВИП фирми за шофьорски курсове  •  Добави фирма
ShofiorskiKursove.com ® 2008 - Портал и справочник за шофьорски курсове.

Проект на Premestvane.bg ® хамали и хамалски услуги