Шофьорски Курсове

SAFER DRIVING - учебен център за обучение на водачи на МПС

Фирма SAFER DRIVING - учебен център за обучение на водачи на МПС
С П О Н С О Р   Н А   П О Р Т А Л А
Описание Учебен център SAFER DRIVING осъществява високоефективна подготовка на какдидати за водачи на МПС, възстановяване на отнети контролни точки и допълнително обучение на вече правоспособни водачи. SAFER DRIVING предлага и корпоративно обучение на водачи на служебни и специални автомобили.
Ключови думи Шофьорски курсове, възстановяване на контролни точки, шофьорски курс, инструктор, автошкола, шофьорска книжка, кормуване, изпит пред КАТ, Д
Подробно описание Центърът е основен филиал за България на National Institute for Driver Behavior, Connecticut USA. SAFER DIVING разполага с модерни технически средства и дидактически материали, включващи компютъризирани работни места, мултимедийни системи, както и допълнителни материали свързани с обучението. Занятията се провеждат в спокойна и приятна атмосфера, като обучението се осъществява от високо квалифицирани и доказани специалисти, които ще осигуряват индивидуално отношение към всеки курсист.
Рекламна статия Мисията на SAFER DRIVING

Управлението на автомобил представлява най-високорисковата и високоотговорна дейност, извършвана в ежедневието на човека в условията на съвременното общество. (Из Доклад за превенция срещу пътните инциденти на Световната банка и Свтовната здравна организация.) Развитието на съвременните транспортни технологии води след себе си непрекъснато нарастване на средната скорост на движение и повишаване интензивността на транспортните потоци, като по този начин поставя все по-високи изисквания към хората, управляващи транспортни средства. Наред с удоволствието и възможностите за независимост, които предлага управлението на автомобил, то носи в себе си и висока степен на риск за живота и здравето както на водача, пътниците, така и на околните участници в движението. В основата на безопасното движение лежи доброто образование и подготовка на водачите. От уменията им изцяло зависи безопасността на най-близките им хора – семейство, приятели и колеги, както и опазването на скъпоструващо имущество, каквото представляват съвременните автомобили. В много случаи водачите са поставени в критични ситуации, при които те трябва да възприемат опасността, да изработят план за действие и физически да осъществят правилната реакция за излизане от критичната ситуация, като всичко това се случва в условията на изключителен дефицит на време – най-често за части от секундата. Всичко това е немислимо без наличието на отлична предварителна подготовка и тренинг, които в много случаи са единствената спасителна възможност, намираща се между водача и пътнотранспортното произшествие. Именно тези факти предопределят изключителната нужда от качествена подготовка и не допускат възможност за никакви компромиси в процеса на обучение. Казаното дотук важи в още по-голяма степен за хората, за които управлението на транспортни средства е част от тяхната професионална дейност. Те прекарват значителна част от времето си на пътя във високо натоварена, стресова и рискова среда, което определя нуждата от непрекъснато повишаване на тяхната квалификация, свързана с безопасността на движение. Изброените твърдения са малка част от доводите, които ни карат да призовем всички родители, кандидат водачи, водачи и работодатели да се стремят към качествено и съвременно обучение на своите деца, служители и на самите тях. Инвестицията в доброто обучение е важна и основна предпоставка за опазване здравето и живота на вашите деца, семейства, близки и служители. Всеки компромис може да доведе до негативни последствия, многократно по-високи от реализираната минимална икономия. Екипът на учебен център SAFER DRIVING си поставя задачата да осигури на всеки обучаем висококачествена подготовка, която да го направи по-безопасен на пътя, както за себе си, така и за околните.

Телефон: 02/ 492 23 55 Skype: saferdriving Град: София
Категория София
Дата Feb 19, 2009
Лице за връзка Офис SAFER DRIVING
E-mail: Изпращане на емейл до Офис SAFER DRIVING


 Други фирми за шофьорски услуги от София
1. Автошкола ортанизира шофьорски курс на разсрочено пла
  Автошкола ортанизира шофьорски курс на разсрочено плащане в удобно за Вас време и час
Професионално обучение на водачи за категория B. Цена на курса 499лв
График на обучение, съобразен с Вашето свободното време дневен курс,събото-неделен,вечерен
Възстановяване на контролни точки. Разсрочено плащане.
Кормуването и теоретичната подготовка се провеждат в спокойна обстановка и в удобни
за курсиста ден и час. Практическата част от курса се провежда на Adui A3
инж. Димитър Тенчев
GSM: 0878 642 484 GSM: 0899 289 777
e-mail: avto.instruktor@abv.bg
www.avto-kurs.net
гр. София, Студентски град, ул. "Кирил Попов " 55
Категория:   София


2. Спокойствие и качество на едно място
  Курсът за кат. В
*Учебния кабинет се намира на бул.А.Ляпчев(м/у Студ.град и Младост)
*31 учебни часа по практика с Шкода Фелиция
*Каране в удобно за вас време
*Започване на учебните часове на удобно за Вас място и оставяне след края , също на удобно за Вас място.
*Разсрочено плащане , без допълнително оскъпяване.

Курсът за кат. А:
* 6 учебни часа по практика на полигон (полигона на СБА-Младост 3 )
*14 учебни часа по практика из улиците на София .
*Ако имате по-висока категория , се освобождавате от теоретичната част на курса.
*Възможно е плащане на вноски , като няма олихвяване.
* http://moto-kurs.hit.bg

Курсът за кат.М
-Само теория

За повече информация:
http://s-valkata.hit.bg/
Mlad6ofer@abv.bg
Валентин Атанасов: 0889 96 96 16
Радослав Атанасов: 0895 70 48 22
Категория:   София


3. ШОФЬОРСКИ КУРС СОФИЯ
  Шофьорски курс кат.В-сериозно обучение ,удобно време вкл.събота и неделя,безплатна теория и Теоретично обучение в оборудван и лицензиран от ДАИ кабинет по безопасност на движениетоматериали.Разсрочено плащане.
Категория:   София


4. Шофьорски курс - инж.Пламен Нешев
  Шофьорски курсове за категории

B, C, D, D+E
Инж. Пламен Нешев
088 7292717 02 8321269
Курс категория В:1. 31 учебни часа по 45 минути
2. Изготвяне и подаване на документи за изпит пред ДАИ 1. Теоретично обучение в оборудван и лицензиран от ДАИ кабинет по безопасност на движението2. Курсът е съобразен с индивидуалните желания на обучавания и свободното му време3. възможност за разсрочено плащане4. Намаления за ученици и студенти 5. Цена 500 лв Курсовете за водач на МПС категории C, D, D+E са на цена по договаряне с клиентаЗа контакт тел.088 7292717
Категория:   София


5. МИРУС - Sofia
  Фирма МИРУС е с основен предмет на дейност Организиране и провеждане на шофьорски курсове категория В и М на територията на град София. Осъзнали сме сериозноста на работата си. Стремим се да постигаме високо качество на обучението с търпение, усърдна работа, всеотдайност и коректност. Ние сме съпричастни в усилието Ви да се сдобиете с шофьорска книжка и да станете пълноправни участници в движението. Убедени сме, че вниманието, сигурността,човешкото отношение и стремежа дa мoтивираме нашите курсисти са важни за учебния процес. Убедете се и Вие!

В дейността си фирма МИРУС сътрудничи и с други фирми.
Категория:   София

Шофьорски Курсове » Начало  •  Разширено търсене  •  ВИП участие в портала  •  Нови фирми  •  Най-разглеждани  •  ВИП фирми за шофьорски курсове  •  Добави фирма
ShofiorskiKursove.com ® 2008 - Портал и справочник за шофьорски курсове.

Проект на Premestvane.bg ® хамали и хамалски услуги