Шофьорски Курсове

Авто-мото клуб РОДЕО Stara Zagora

Фирма Авто-мото клуб РОДЕО Stara Zagora
С П О Н С О Р   Н А   П О Р Т А Л А
Описание Авто-мото клуб “РОДЕО” е първата частна фирма за подготовка на водачи в гр.Стара Загора и южна България. Президентът й Митко Трайков започва бизнеса си с ЛАДА 1500 през 1991г. Близо 2 години е единственият частен инструктор в града. С неимоверни усилия той се преборва с държавните монополисти СБА и ОСО. По-добрите условия предлагани от ф.“РОДЕО” доведоха до разширението й с увеличаване броя на инструкторите. Изискванията на президента при подбора на наетите инструктори са големи. Преподавателите трябва да са интелигентни, уравновесени, компетентни в професията си и отношението им към курсистите от двата пола да е еднакво. Това издига фирмата на водещо ниво в града. Всички инструктори работели в “РОДЕО” са най-добрите в професията си. Изключение прави само един, който не оправда доверието на президента и работи само три месеца. През 1994 разкрихме курсове и за категория "А", а 1996г. броят на инструкторите достигна 8.
Ключови думи авто курсове, листовки кат,
Подробно описание През 1997г. по една случайност се отвори шанс на президента и неговото семейство да заминат за САЩ и фирмата бе поверена на един от инструкторите в продължение на две години. В този период АМК”РОДЕО” загуби част от клиентите, инструкторите и имиджа си. След завръщането на президента през 1999г. клубът възстанови позициите си в обучението на водачи и част от инструкторите работели преди това. Като странични дейности фирмата развиваше: 1.Издателската дейност бе свързана с отпечатването и разпространението на книжки за оцветяване с различни видове превозни средства и пътни знаци. Издавахме и вестник “Авто-мото вести”. 2.Търговия с авто-мототехническа литература. 3.Дистрибутор на “Сузуки”. 4.Представител на фирма “Арексим”-гр.Смолян” за производство на щори, тръбна мебел и пластмасови изделия. В момента предлагаме обучение за категории: “А”,”В”,”С”,”М”. Фирмата разполага със собствени кабинети, офиси и добра материална база. Единият ни кабинет е оборудван с компютър и презентатор. Единствени в България, чрез уникална компютърна програма подготвяме курсистите по теория. Провеждаме курсове за възстановяване на отнети контролни точки всяка събота. Ние можем да ви подготвим за явяване на психологически изпит. В Център за професионална подготовка (ЦПО) "РОДЕО" може да получите отлична подготовка по 20 вида професии: Монтьор на МПС; Мотокарист; Готвач; Фризьор; Секретар; Комбайнер; Сервитьор; Компютри и др. Предлагаме и курсове за превоз на опасни товари - ADR. Другата ни дейност е също уникална- АВТО-МОТОТЕХНИЧЕСКА КНИЖАРНИЦА. Специализираме се в авто-мототехническа литература и канцеларски материали свързани с подготовката на водачи. Президентът и инструкторите във фирмата се занимават и с общественополезна дейност. Учредиха фондация "РОДЕО" занимаваща се с проблемите на безопасността на движението. Целта е намаляване броя на пътнотранспортните произшествия в нашия град. Видяното и наученото в САЩ относно рекламата, маркетинга, управлението на фирма и в подготовката на водачи, управителят Митко Трайков и съпругата му прилагат в България. В това можете да се убедите, като сравните условията предлагани от Авто-мото клуб “РОДЕО” с други фирми.
Рекламна статия автошколи

Клиентите ни предпочитат да се записват при нас, защото предлагаме неща, които никоя друга фирма в този бранш не предлага. Поради това, че сме първата частна фирма в града, нашият авто-мото клуб е уникален със своите традиции и опит. Професионализма на инструкторите е гаранция за успеха. След като проучат условията и в други фирми предпочитанията са към нас защото: 1. От свои познати клиентите ни са получили добри препоръки за резултатната ни работа и предлаганите условия. 2. Имат богат избор на автомобили – Фолксваген Поло, Опел Тигра, Опел Астра, Опел Вектра, БМВ 318, Форд Ескорт, Фолксваген Голф, Лади - катег."В"; товарен автомобил "Мерцедес" - категория “С”; MZ 150 - категория "А"; Минск 125 - подкатегория "А1"; SIMSON - категория "M". 3. Отношението на инструкторите е вежливо, сдържано и индивидуално - съобразено с характера на всеки курсист. 4. Часовете по кормуване и теория са в свободното време на клиентите ни. 5. Инструкторите вземат курсиста от дома му или от удобно за него място и след завършване на часа го оставят отново пред дома му или където пожелае. Включително и за тези, които са от други населени места. 6. Не ощетяваме клиентите си от броя и времетраенето на часовете. 7. Единствено при нас се водят теоретичните занятия ефективно, със съвременни дидактически средства. 8. Предлагаме безплатно всички необходими материали за подготовка по теория. 9. Заплащането на курса може да се извършва на вноски в рамките на курса или на лизинг за по-дълъг период. 10. Всички курсисти завършили в нашата фирма, получават документ, с който ползват ежегодно отстъпки в определени фирми /сервизи, магазини за авточасти, застрахователни компании, бензин-газстанции, автомивки, при покупка на компютър и други най-разнообразни дейности./ 11. Цената е приемлива за броя на часовете и нивото на подготовка. 12. Всяка година получават от нас поздравителни картички с подарък по случай рождения си ден. 13. Загрижеността ни към проблемите на клиентите до получаване на свидетелството за правоуправление ни се отплаща с приятелство и след курса. Станете ни приятели!!! Запишете се при нас, защото курсът само при нас е точно такъв, какъвто искате да бъде! Когото обучаваме ние – обучаваме го добре

Категория Стара Загора
Дата Feb 7, 2009
Лице за връзка ПАВЛИНА ТРАЙКОВА
E-mail: Изпращане на емейл до ПАВЛИНА ТРАЙКОВА


 Други фирми за шофьорски услуги от Стара Загора
1. www.START2005.com | шофьорски курс Стара Загора | авто школа СТА
  Ще се постараем да се научите да шофирате спокойно, уверено и безопасно!

Желаем ви успешен СТАРТ в обучението!

Дейността ни се състои в:
1. Обучение на водачи кат.В, М
2. Допълнителни часове на водачи с шофьорска книжка ,но нямат опит и не са уверени в уменията си да управляват автомобила си .
3. Възстановяване на контролни точки

НЕ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ Е ВЪЗМОЖНОСТТА ВИ ЗА РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ НА КУРСА !

Вижте още на нашия сайт
www.start2005.com

Станете добри шофьори, свържете се с нас СЕГА!
Стара Загора
ул."Отец Паисий"60
ет.6, офис 20
e-mail:
start2005ood@abv.bg

+359 42 62 88 44
+359 887 68 84 29
Категория:   Стара Загора


2. Шофьорски курс кат.В и М
  Обучение и подготовка на водачи кат.В и М - инструктор Димо Славчев на автомобил WF Bora с теоритично обучение към фирма "Данаил Димитров "( лекций и учебни помагала) гр. Стара Загора ул. Цар Симеон Велики № 158 ет. 5 офис 25 ( Бизнес Център Тонус ) .
Категория:   Стара Загора


3. Шофьорски курсове кат. Б гр. Казанлък
  Фирма "Моторинг - Цанко Вълчанов" предлага шофоьрски курсове за категория "В" за град Казанлък с удобен, съвременен автомобил и квалифициран преподавател. Осигурени учебни материали. Изключително атрактивни цени. Разсрочено плащане. Отстъпки при групови записвания.
Категория:   Стара Загора


4. АВТОКЛУБ ЕКСПРЕС СТАРА ЗАГОРА
  Ние, като уважаващи себе си професионалисти, сами завишаваме критериите за качеството на нашата работа, относно Вашата подготовка по време на курса. Ясно разбираме, че да се явите на изпит за водачи и да го издържите е само "Стъпка №1" в тази посока! Основните трудности пред Вас се появяват след това, когато сте сам зад волана! Без да може да разчитате на Вашия преподавател.
Автоклуб "Експрес" е един от първите частни клубове в гр. Стара Загора. Началото бе поставено на 01.11.1992 г. Успяхме да преодолеем всички трудности през годините и да се утвърдим като един от водещите в бранша "Подготовка на водачи на моторни превосни средства". Натрупахме огромен опит и традиции, за които другите клубове могат само да мечтаят. В резултат на това, нашите курсисти се поздравяват с успех на финала-изпита за водачи.
Категория:   Стара Загора


5. шофьорски курсове категория "В"
  Шофьорски курсове категория"В"-Казанлък
-осигурени учебници и листовки
-атрактивни цени;разсрочено плащане
-учебни часове в удобно за Вас време
-обучение на " Рено Меган "
За контакти :Боян Минчев Петров
телефон - 0898539842
Казанлък
Категория:   Стара Загора

Шофьорски Курсове » Начало  •  Разширено търсене  •  ВИП участие в портала  •  Нови фирми  •  Най-разглеждани  •  ВИП фирми за шофьорски курсове  •  Добави фирма
ShofiorskiKursove.com ® 2008 - Портал и справочник за шофьорски курсове.

Проект на Premestvane.bg ® хамали и хамалски услуги