Шофьорски Курсове

АВТОШКОЛА ВАРНА

Фирма АВТОШКОЛА ВАРНА
С П О Н С О Р   Н А   П О Р Т А Л А
Описание Стремим се да постигаме високо качество на обучението с търпение, усърдна работа, всеотдайност и коректност. Ние сме съпричастни в усилието Ви да се сдобиете с шофьорска книжка и да станете пълноправни участници в движението. Убедени сме, че вниманието, сигурността,човешкото отношение и стремежа дa мoтивираме нашите курсисти са важни за учебния процес. Убедете се и Вие!
лагодарим Ви за проявения интерес към "АВТОШКОЛА ВАРНА" ООД
Ключови думи автошкола варна авто курс авто курсове кат листовки шофиорски изпит
Подробно описание • Да сте физически годни, което се установява с медицинско свидетелство • Да имате завършено поне основно образовани • Да имате навършени 17 години и 9 месеца Практическото обучение - модул "Управление на МПС" се провежда на учебен автомобил Ситроен ZX 1.4 i. Теоретичното обучение се провежда в специализиран кабинет - състои се от два модула. Модул "Устройство на автомобила" и модул "Безопасност на движението по пътищата". За периода на подготовка , осигурява на своите курсисти: комплект изпитни листовки , Закон за движение по пътищата и Учебно помагало – за придобиване на правоспособност за управление на МПС. Формата на практическото обучение на курсистите от "АВТОШКОЛА ВАРНА ООД" е 24 кормилни часа по 50 минути, съобразени със свободното време и индивидуалните възможности на всеки курсист.Обучението за придобиване на правоспособност за управление на МПС от категория "В" е теоретично и практическо, разпределено на задължителни модули.
Рекламна статия
Категория Варна
Дата Jan 17, 2009
Лице за връзка Петър Минчев
E-mail: Изпращане на емейл до Петър Минчев


 Други фирми за шофьорски услуги от Варна
1. АВТОШКОЛИ,ОБУЧЕНИЕ НА ВОДАЧИ НА МПС гр Варна
  Шофьорски курсове за придобиване на категория В на територията на гр. Варна
-Квалифициран преподавател с дългогодишен стаж и педагогически опит
-В удобно за вас време
-Курсове с ускорена, стандартна и удължена продължителност
-Възможност за разсрочено плащане
-Възстановяване на отнети контролни точки
-Опреснителни курсове
-Допълнителни часове
-Осигурени листовки
Категория:   Варна


2. Автошкола Вираж ООД
  Автошкола Вираж е с основен предмет на дейност Организиране и провеждане на шофьорски курсове категория В и М на територията на град Варна. Обучението се извършва от високо квалифицирани инструктори, с богат опит и внимателен индивидуален подход към всеки курсист.
Категория:   Варна


3. Шофьорски курс,гр.Варна-спокойни и уверени на пътя сле
  Обучение на лесен за управление автомобил при опитен инструктор ! График за кормуване съобразен с изискванията Ви за свободно време и избор на място.Акцент върху уменията за паркиране.БЕЗПЛАТНА теоретична подготовка в нов учебен кабинет и безплатни учебни помагала.Разсрочено плащане на три и повече вноски (съобразяване с финансовата криза)!Възможни отстъпки при наличие на необходимите условия . Допълнителни часове за шофьори с книжка, но без опит.За колеги с отнети шофьорски книжки-явяване на изпит. Подробна информация на www.rumenchavdarov.com.
Категория:   Варна


4. Автошкола Вираж ООД - шофьорски курсове
  Автошкола Вираж е с основен предмет на дейност организиране и провеждане на шофьорски курсове категория В, В1 и М . Обучението се извършва от високо квалифицирани инструктори, с богат опит и внимателен индивидуален подход към всеки курсист. Автошкола Вираж организира и възстановяване на контролни точки отнети от КАТ.
Категория:   Варна


5. Шофорски курсове всички категории
  Шофорски курсове категории А,В,В+Е,С,С+Е,D.Възстановяване контролни точки от талона.При загуба изцяло на книжката си при нас може да се сдобиете с нова.Нови модерни автомобили за перактичната част и модерни бази и кабинети за теория.Внимантелни и опитни преподаватели.
Категория:   Варна

Шофьорски Курсове » Начало  •  Разширено търсене  •  ВИП участие в портала  •  Нови фирми  •  Най-разглеждани  •  ВИП фирми за шофьорски курсове  •  Добави фирма
ShofiorskiKursove.com ® 2008 - Портал и справочник за шофьорски курсове.

Проект на Premestvane.bg ® хамали и хамалски услуги