Шофьорски Курсове

Иван Стоев Бургас

Фирма Иван Стоев Бургас
С П О Н С О Р   Н А   П О Р Т А Л А
Описание Възможност за опреснителни курсове за хора със свидетелство за управление на МПС, които по една или друга причина не са сядали зад волана дълго време.
Часовете по практика се провеждат в удобно за вас време! Възможност за разсрочено плащане!! Индивидуална работа с курсисти до постигане на желаният резултат.Шофьорски курсове категория
В и М на територията на град Бургас.
Ключови думи Шофьорски курсове Бургас, автошколи, авто курсове, авто курс
Подробно описание Вашият инструктор се казва Иван Стоев. Притежава свидетелство за управление на автомобил от 29 години, а зад гърба си има има 22 години стаж като инструктор. По-голямата част от тях е обучавал професионални шофьори, като всеки от тях е преминавал подготовка и за любител. През този период е обучил над 500 настоящи шофьори и колеги, като всеки от тях е получил максимумът, който може да се усвои за часовете прекарани зад волана. Професионалната подготовка включва в себе си не само умението да въртим "геврека", а точната преценка кога да изпреварим, какви са възможностите на автомобила който управляваме, как да съумеем да предотвратяваме произшествията и наистина да бъдем безопасни за себе си и околните, и може би най-важното - уважението към останалите. Научим ли се да уважаваме и бабичката, която страхливо се опитва да пресече улицата, и "трабанта", който се опитва да се намуши между колите, шофьора до нас и този пред нас, значи вече сте наполовина професионални шофьори! Може би всички очаквате тук да научите колко килограма е инструктора, ще Ви разочаровам - няма да намерите подобна информация! Но какъв все пак трябва да бъде един автомобилен инструктор. Най-главното, е че инструктора е човек преди всичко. Той може да се ядоса, да избухне, да бъде строг, да има семейни проблеми, но въпреки това той трябва де е професионалист. Сега е много лесно да се сложи табелата на автомобила и да се напише "Шофьорски курсове", но това не е главното. Обучението на един инструктор не завършва с придобиването на свидетелството за инструктор, то продължава с всеки нов ученик, с всеки изминат километър или сменен автомобил. Ако някой Ви каже че е най-добрият не му вярвайте, винаги има какво да се научи, както за пътната обстановка така и за критичните ситуации в които изпадаме всеки ден.
Рекламна статия Шофьорски курсове Бургас, автошколи, авто курсове, авто курс

Курсът, който евентуално ще преминете, ще Ви даде най-ценното в динамичното време, в което живеем - мобилност. Да си на всякъде, където има нужда от теб и свободата да отидеш където пожелаеш са двете неща, които правят живота ни толкова хубав за съжаление и малко опасен. Използвайте възможността да съчетаете опита, който можете да получите с прекрасната възможност да усвоите тънкостите на това как да станете безопасни шофьори. Ако вече сте се решили - Вашият инструктор е способен да Ви предаде умението да управлявате със самочувствие автомобила и опита натрупан с годините упорита работа. Остава само желението да се научите! На всички, които тепърва ще се решат на подобна крачка, пожелавам успех! На тези, които вече са минали по този път - лек път, използвайте предпазни колани и си включвайте мигачите - колите нямат електромери! Ето и нещо което ще Ви се стори любопитно: Знаете ли какво е първото изречение, което автомобилният инструктор в азиятските държави казва на своите ученици?! "Пази останалите, те ще пазят теб!" Не е важно да не блъснем автомобила си, важното е да се пазим взаимно докато сме зад волана! Не забравяйте, че смачканата ламарина се оправя независимо колко скъпо струва, но човешкият живот не може да се върне и е безценен, а понякога става въпрос само за няколко километра или няколко лева за такси.

Категория Бургас
Дата Jan 11, 2009
Лице за връзка Шофьорски курсове Бургас, автошколи, авто курсове, авт
E-mail: Изпращане на емейл до Шофьорски курсове Бургас, автошколи, авто курсове, авт


 Други фирми за шофьорски услуги от Бургас
1. ПРОФЕСИОНАЛНА КОМПЕТЕНТНОСТ ЗА ВОДАЧИ
  КУРС ЗА КАРТА ЗА КВАЛИФИКАЦИЯ НА ВОДАЧА /НАРЕДБА 41/.
НАЧАЛО – ВСЕКИ ЧЕТВЪРТЪК.

КУРС ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КОМПЕТЕНТНОСТ ЗА ВОДАЧИ /НАРЕДБА 41/.
НАЧАЛО – ВСЕКИ ЧЕТВЪРТЪК.

КУРС ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КОМПЕТЕНТНОСТ ЗА РЪКОВОДИТЕЛИ НА ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ.
НАЧАЛО – ВСЕКИ ЧЕТВЪРТЪК.

ADR - КУРС ЗА ПРЕВОЗ НА ОПАСНИ ТОВАРИ ПО ШОСЕ
БУРГАС - КУРС ЗА ВОДАЧИ - ADR, НАЧАЛО – ВСЕКИ ЧЕТВЪРТЪК.
1. НАЧАЛЕН КУРС 99 ЛВ.
2. ЦИСТЕРНИ 50 ЛВ.
3. ВЗРИВНИ ВЕЩЕСТВА 40 ЛВ.
ПАКЕТ (1+2+3) 159 ЛВ.

КУРС ЗА КОНСУЛТАНТИ ПО БЕЗОПАСНОСТТА /ADR/.

КОНСУЛТАНТ ПО ADR /ОПАСНИ ТОВАРИ/ - ИЗГОТВЯМ ГОДИШНИ ДОКЛАДИ.

КОНСУЛТАЦИИ И ОБУЧЕНИЕ ЗА ИЗГОТВЯНЕ НА ГОДИШНИ ДОКЛАДИ И ДОКЛАД ЗА ПРОИЗШЕСТВИЕ.

ЮРИДИЧЕСКИ УСЛУГИ.

ГР. БУРГАС, УЛ. „АЛЕКСАНДРОВСКА” № 16, ЕТ. 4, СТ. 25
ЗА КОНТАКТ: ТЕЛ/ФАКС 056 84 48 38, 08 78 78 11 11 РОСИЦА ТОЧЕВА
e-mail:
briz2002@abv.bg
Категория:   Бургас


2. Иван Стоев Бургас
  Възможност за опреснителни курсове за хора със свидетелство за управление на МПС, които по една или друга причина не са сядали зад волана дълго време.
Часовете по практика се провеждат в удобно за вас време! Възможност за разсрочено плащане!! Индивидуална работа с курсисти до постигане на желаният резултат.Шофьорски курсове категория
В и М на територията на град Бургас.
Категория:   Бургас


3. "Елит Ауто" ООД
  ЦЕНТЪР ЕЛИТ АУТО е регистриран на територията на град Бургас с основен предмет на дейност "Организиране и провеждане на шофьорски курсове", съобразени с индивидуалните нужди и свободното време на клиента. Преподавателите са интелигентни, уравновесени и компетентни в професията си. С големият опит, който притежават, високият професионализъм и дългогодишен стаж осигуряват качеството и успеха на обучението. Какво ще получите ако се запишeте при нас: - кормуване в удобно за вас време - квалифицирано обучение със съвременна техника - ще се учите на модерни учебни автомобили - консултации с теоретик по всяко време - осигурени безплатни учебни помагала - внимателно отношение и индивидуална подготовка за всеки курсист - възможност за вземане на допълнителни часове при неодходимост или желание от страна на курсиста - разполагаме с една от най-модерните материални бази - оформяне и подаване на документи за явяване на изпит пред ДАИ - възможност за разсрочено плащане.
Категория:   Бургас


4. УЦ "Мариела-Ж.Попова" - шофьорски курсове Карнобат, Бург
  Шофьорски курсове категории A,B,C,M,C+E,D,възстановяване на контролни точки в град Карнобат 8400 адрес: "Стефана Чамурова" 23 и Бургас.Телефони за връзка GSM:0887 260 615, GSM:0888 739 032, GSM:0884 065 696. Може да посетите сайта ни тук: www.vodachi.piczo.
Категория:   Бургас


5. Старт 07 ООД град.Бургас
  Автошкола ''Старт 07" организира и провежда шофьорски курсове на
територията на гр.Бургас и региона. Приемаме записвания за категории - В, С, М. Възстановяване на отнети контролни точки.
Школата разполага с кабинет и с необходимата база и видеотехника за качествено теоритично обучение.
Обучението започва веднага в удобно за курсиста време.
Категория:   Бургас

Шофьорски Курсове » Начало  •  Разширено търсене  •  ВИП участие в портала  •  Нови фирми  •  Най-разглеждани  •  ВИП фирми за шофьорски курсове  •  Добави фирма
ShofiorskiKursove.com ® 2008 - Портал и справочник за шофьорски курсове.

Проект на Premestvane.bg ® хамали и хамалски услуги