Шофьорски Курсове

Джаров

Фирма Джаров
С П О Н С О Р   Н А   П О Р Т А Л А
Описание Практическите занимания се осъществяват на лек автомобил VW GOLF GTD модел 91г. държавен номер PB 66-55 HР.
Практическите занимания се осъществяват на лек автомобил VW GOLF GTD модел 91г. държавен номер PB 66-55 HР.
Основна дейност на фирмата е подготовка на водачи от категория "В" и "C".
Ръководител е Сашо Джаров - преподавател(инструктор) с дългогодишен опит и стаж в систeмата на СБА и ОСО.
Ключови думи авто курсове пловдив
Подробно описание Фирмата разполага със собствен кабинет за провеждане на теоритичните часове. Кабинета е съвремено оборудван с необходимите учебно-технически средства за онагледяване на учебния процес. Същият се намира на лесно-удобно място за всички линии на градския транспорт. Теоритичното обучение може да бъде групово или индивидуално по желание на кандидатите без разлика в заплащането За категория "С" се издава пълно медицинско свидетелство по съответните точки в формуляра,както и психо-технически преглед в лаборатория. Кандидатите за категория "С" трябва да са положили успешно изпита за категория "B" Физическата и психическата годност се удостоверяват чрез медицинско свидетелство за водачи от съответната категория,заверени само от очен специалист за категория "B". Кандидатите за водачи категория "B" трябва да имат навършени 17 години и 9 месеца при започване на курса. Явяването на изпита не може да бъде по рано от 17 години и 10 месеца.
Рекламна статия Авто курс Джаров

Обучението по практика може да започне след като се преминат часовете по безопасност на движението до 7-ма тема, както и часовете по устройство на автомобила. Това означава практически след четвъртата сбирка,при положение че се минават по 6 учебни часа на едно посещение. Броят на часовете по управление е 24 часа, като се отразяват в специален образец "кормилна карта", заверени със съответните подписи на инструктора и кандидата. В кормилната карта се заверяват и часовете преминати и проконтролирани с оценка по теория. Явяването на изпит може да стане след предварителна едноседмична заявка от ръководителя на курса. Продължителността на курса е съобразно желанието на клиента, като се удовлетворява при всички случаи. Обучението започва с теоритични занимания по предметите - 1.Безопастност на движение 2.Устройство на автомобила 3.Пътнотранспортни произшествия Общия брой на часовете(разделите) е 48. На всеки кандидат се издава кормилна книжка(карта), от която може да се получи пълна и подробна информация за програмата на курса. 1.Вземане за практическите часове от място и час удобни за кандидата. 2.Безплатни учебни помагала - специализирани учебници и тестове. 3.Първия учебен час по практика се преминава в "движение"(тъй като по програма той е само теоритичен). 4.Консултации, свързани с теоритичното и практическото обучение, както и всички въпроси свързани с автомобилите (включително и за поддръжката и покупко-продажбата).

Категория Пловдив
Дата Jan 11, 2009
Лице за връзка Сашо Джоров
E-mail: Изпращане на емейл до Сашо Джоров


 Други фирми за шофьорски услуги от Пловдив
1. Автошкола Стефан Шаранов
  Офертата на автошкола "Стефан Шаранов" - шофьорски курс за всеки Изисквания: Кандидатът да има навършени 17 години и 9 месеца (изпит се полага след навършване на 18 годишна възраст), медицинско свидетелство и двустранно копие на личната карта. Максимална възрастова граница няма!Практика: Курсът се провежда в градски и извънградски условия на ново Пежо 307 в продължение на 31 кормилни часа в удобно за Вас време и място. Теория: Лекции по теория, както и подсигурени от фирмата учебни материали , които може да използвате през цялто времетраене на курса. Такси: Цената на курса може да научите на тел. 0888867116, като в нея са включени практиката и теорията. Таксата може да заплатите и на две вноски - 50% при започване на курса, останалите 50% при изкарване на половината от часовете. За явяване на изпит пред ДАИ (Държавна Автомобилна Инспекция) се заплаща стандартна държавна такса. Правоспособност: След успещно полагане на изпита за Категория "В" получате правоспособност за управляване на МПС с общо тегло 3,5 тона или 8+1 места за сядане, към тях може да се прикачва ремарке с допустима максимална маса не повече от 750кг.
Категория:   Пловдив


2. Автошкола Стефан Райков Пловдив
  Шофьорски курсове
Стефан Райков" гр. Пловдив предлага
шофьорски курсове
за любители, кат. В. Осигурени учебни материали и листовки, качествено обучение, грижа за всеки кандидат.
Вече имате шофьорска книжка? Съмяватели се във вашите възможности? Тогава може да опресните знанията си на достъпни цени и подходящи условия.
Ние ви осигуряваме необходимите материали , Вие избирате удобното за Вас време и място!
Категория:   Пловдив


3. Шофьорски курсове на Голф 4 и Мерцедес
  Школата провежда курсове от категории М,А,В,С на Голф 4 и Мерцедес на територията на град Пловдив.Разсрочено плащане,отстъпки за ученици и студенти,кормуване в удобно за вас време.Допълнителни часове,изпити пред ДАИ,опреснителни часове за хора с книжки.Globul 0898 211 935,Loop 0883 394 328, 032/ 241 119 www.avto6kola.com
Категория:   Пловдив


4. Шофьорски курсове кат. "В"
  Шофьорски курсове кат. "В"

осигурени: листовки и учебник за самоподготовка ,
кабинет ,оборудван със съвременни технически средства за обучение, и високо квалифициран преподавател, лесен за управление автомобил

крайна цена за курса: с възможност за плащане на няколко вноски, промоции за ученици и студенти

опреснителни часове за водачи от всички категории ( и със собствено МПС )
Категория:   Пловдив


5. Шофьорски курсове Шопов град Карлово
  Шофьорски курс кат.В в удобно за кандидатите време,разсрочено плащане, безплатни учебници,листовки.НОВ учебен автомобил/2009г/,модерен кабинет.
Категория:   Пловдив

Шофьорски Курсове » Начало  •  Разширено търсене  •  ВИП участие в портала  •  Нови фирми  •  Най-разглеждани  •  ВИП фирми за шофьорски курсове  •  Добави фирма
ShofiorskiKursove.com ® 2008 - Портал и справочник за шофьорски курсове.

Проект на Premestvane.bg ® хамали и хамалски услуги