Шофьорски Курсове

автошкола "РЕФЛЕКС"

Фирма автошкола "РЕФЛЕКС"
С П О Н С О Р   Н А   П О Р Т А Л А
Описание Фирма ЕТ "САВИ" е регистрирана през Октомври 1991 година и е една от първите частни фирми за обучение на водачи на МПС с президент Стоян Василев Стоянов.
Фирма ЕТ "Пламен Илиев" е регистрирана през Юли 1993 година с президент Пламен Василев Илиев.
Автошкола "Рефлекс" ООД - гр. Монтана е създадена през 1997 година след сливането на ЕТ "САВИ" и ЕТ "Пламен Илиев", чиито собственици след проучване и обсъждане на пазара стигат до единодушно решение за съвместна дейност, която да обедини идеите и индивидуалните качества на двамата, като по този начин се подобри обучението на курсистите.
Ключови думи авто школа монтана, курсове за кола, автомобилни курсове
Подробно описание Новата фирма, която създават двамата президенти, обединяваща усилията, знанията и уменията им и наречена с името, което двамата избират - "Рефлекс" ООД, е регистрирана на 20 Юни 1997 година с решение № 339. На тази дата е създадено Дружество с ограничена отговорност за обучение на водачи на моторни превозни средства от всички категории под името "Рефлекс" ООД. За периода от датата на регистриране до днес фирмата е обучила над 3000 души от всички категории. Фирмата предлага * Обучение седем дни в седмицата * Изпити всеки делничен ден без Понеделник и Четвъртък * Възможно съкратено обучение до 14 дни * Безплатни учебници, изпитни листовки и Закон за движението по пътищата * Безплатно посещение на теоретични занятия * Разсрочено плащане в продължение на целия курс * Започване веднага в удобно за Вас време
Рекламна статия авто курсове полезна информация

Изпити пред РДАА Практически изпит: В рамките на 25 минути управление на автомобила в градски условия, в които трябва да се покаже безопастно защитно каране, познаване на правилата и владеене на автомобила. Теоритичен изпит: Състои се в решаване на 2 теста по 30 въпрос. Оценка "ДА" получават всички, които допуснат до 5 грешки. Обучението преминава на няколко етапа 1 етап: Запознаване с автомобила и усвояване техниката на управление. 2 етап: Управление на автомобила на пътя. Упражнението се извършва като извънградско кормуване. 3 етап: Управление на автомобила в градски условия. 4 етап: Подготовка за изпит. В рамките на това упражнение се усвоява паркиране. Тези часове се отработват на полигон и паркиране между автомобили в реални условия на пътя. Допълнителна подготовка на правоспособни шофьори - Ако имате шофьорска книжка, но не се чувствате сигурни зад волана, фирмата провежда и допълнително обучение по индивидуална програма. Курсистът по негово желание се включва в група за изпит. Допълнителна подготовка - допълнителния час е на цена 13 лева.

Категория Монтана
Дата Jan 10, 2009
Лице за връзка
E-mail: Изпращане на емейл до


 Други фирми за шофьорски услуги от Монтана
1. автошкола "РЕФЛЕКС"
  Фирма ЕТ "САВИ" е регистрирана през Октомври 1991 година и е една от първите частни фирми за обучение на водачи на МПС с президент Стоян Василев Стоянов.
Фирма ЕТ "Пламен Илиев" е регистрирана през Юли 1993 година с президент Пламен Василев Илиев.
Автошкола "Рефлекс" ООД - гр. Монтана е създадена през 1997 година след сливането на ЕТ "САВИ" и ЕТ "Пламен Илиев", чиито собственици след проучване и обсъждане на пазара стигат до единодушно решение за съвместна дейност, която да обедини идеите и индивидуалните качества на двамата, като по този начин се подобри обучението на курсистите.
Категория:   Монтана


2. АЕБТРИ учебен център и автошкола РЕФЛЕКС
  АЕБТРИ учебен център и автошкола РЕФЛЕКС -Курсове за превоз на опасни товари по шосе -ADR- трите модула основен ,цистерни и взривни.Курсове професионална компетентност за ръководители на транспортни фирми. Курсове по наредба 41 за квалификационна карта на водача /професионална компетентност/.Консултации по превоза на опасните товари и оборудване ADR.гр.Монтана
Категория:   Монтана


3. Жори Клуб - Монтана
  Разполагаме с учебни бази, автомобили и преподаватели на територията на цялата област - гр.Монтана, гр.Лом, гр.Берковица и гр.Вършец. Във фирмата работят квалифицирани преподаватели отнасящи се с професионална отговорност към обучението на водачите. Нашата цел винаги е била "Качествено обучение - гаранция за безопасно движение".
Жориклуб" е фирма регистрирана на територията на област Монтана през 1991г. Тя е първата фирма с предмет на дейност "Организиране и провеждане обучение на водачи на МПС" в областта.
Категория:   Монтана


4. "ЖОРИ КЛУБ" ООД-шофьорски курсове
  "Жори клуб" провежда шофьорски курсове за водачи на МПС от категории М,А1,А,В,В+Е,С,С+Е,Д.
Освен в Монтана "Жори клуб" има бази и в гр.Лом,гр.Берковица и гр.Вършец.
На кандидат-шофьорите се предлагат безплатни учебни пособия.
Обучението се провежда на съвременни автомобили и в модерен учебен кабинет.
Предлага се и обучение за възстановяване на отнети контролни точки.
Категория:   Монтана


5. Курс A D R -превоз на опосни товари -гр Монтана
  ET" ЦЕЦКА СИМОВА"-Курсове за превоз на опасни товари по шосе -ADR- трите модула основен ,цистерни и взривни.Курсове професионална компетентност за ръководители на транспортни фирми. Консултации по превоза на опасните товари и оборудване ADR.гр.Монтана ,Битов Комбинат ет. 6 , бул. Трети март №84
тел. 0889789912
Категория:   Монтана

Шофьорски Курсове » Начало  •  Разширено търсене  •  ВИП участие в портала  •  Нови фирми  •  Най-разглеждани  •  ВИП фирми за шофьорски курсове  •  Добави фирма
ShofiorskiKursove.com ® 2008 - Портал и справочник за шофьорски курсове.

Проект на Premestvane.bg ® хамали и хамалски услуги