Шофьорски Курсове

АВТОШКОЛА МАРЧЕЛИ - Марчо Марков гр.Варна

Фирма АВТОШКОЛА МАРЧЕЛИ - Марчо Марков гр.Варна
С П О Н С О Р   Н А   П О Р Т А Л А
Описание Автошкола МАРЧЕЛИ - Марчо Марков гр.Варна-шофьорски курсове кат. В и М. Започване веднага, плащане на вноски, кормуване в удобно време на нови, комфортни за начинаещи автомобили, избор на кола и инструктор, кабинет теория,осигурени пособия, явяване на изпити, опреснтителни часове, възстановяване на контролни точки.Справки и записване - бул. Цар Освободител 95 - срещу АГ болница.Тел: 052 91 22 99, 052 65 30 56, 0899820521.
Ключови думи Автошкола Марчели
Подробно описание Автошкола МАРЧЕЛИ организира и провежда шофьорски курсове кат.В и М на територията на гр.Варна.Управител на фирмата е Марчо Марков,квалифициран инструктор-преподавател по теория и практика.Във фирмата работят още: Николай Колев - преп. по теория и практика, Станислав Ценов - преп.по теория и практика, Любомир Ангелов - преп. по практика. Технически сътрудник - Валентина Маркова. Обучението се провежда на следните автомобили: Фолксваген ПОЛО-SDI-седан, Фоксваген ГОЛФ-4D, Опел АСТРА D, Опел АСТРА-G,Сеат КОРДОБА SDI. Школата разполага с кабинет в читалище Маяковски/Отец Паисий/, оборудван с мултимедийна система.Осигурени са всички необходими пособия за теоретично обучение - листовки,правилник, учебник, CD. Кормуването се провежда в удобно за курсистите време на комфортни и леки за управление автомобили. Всеки курсист има право да избере автомобила и инструктора, който ще го обучава. Плащането става на 2 или 3 вноски, в зависимост от възможностите на курсиста. Фирмата предлага опреснителни часове и явявяне на изпити на курсисити от длуги автошколи.Всяка събота се провежда курс за възстановяване на контролни точки.
Рекламна статия АВТОШКОЛА МАРЧЕЛИ

Автошкола МАРЧЕЛИ работи коректно и отговорно. Елате при нас и се убедете в качеството на работата. Нашите цели са : Удовлетворени клиенти,чиито желания сме направили реалност. Да спестим време,нерви и средства на нашите курсисти с професионалното си обучение и коректно отношение.

Телефон: 0899820521 Skype: vale_966 Град: Варна
Категория Варна
Дата Jan 4, 2009
Лице за връзка Марчо Иванов Марков
E-mail: Изпращане на емейл до Марчо Иванов Марков


 Други фирми за шофьорски услуги от Варна
1. АВТОШКОЛА ВОЛАН ТРАНС
  Интензивни курсове
Качествено обучение по всички категории
Модерна учебна база
Качествено обучение по всички категории
Безплатни консултации в офисите на фирмата
Качествено обучение по всички категории
Осигурени материали за обучение (листовки, правилник, CD и други)
Категория:   Варна


2. Шофьорски курс кат.В при спокойна обстановка и с уваже
  Шофьорски курс кат.В при спокойна обстановка и с уважение към всеки! Обучение на лесен за управление автомобил при дългогодишен инструктор с железни нерви!График за кормуване съобразен с изискванията Ви за свободно време и избор на място.Теоретична подготовка в модерен учебен кабинет-осигурени са безплатно учебни помагала.Разсрочено плащане на три и повече вноски.Допълнителни часове за шофьори с книжка, но без опит. Подробна информация на www.rumenchavdarov.com!
Категория:   Варна


3. ВАЛЕК – ПРОВЕЖДА ШОФЬОРСКИ КУРСОВЕ ВАРНА
  Шофьорски курсове Варна всички категории, опреснителни часове. Учебен автомобил Toyota Corolla Verso – комфортен, висок, с добра видимост. Качествено обучение при стриктно спазване на Наредба № 37/02.08.2002 г. за условията и реда за обучение на кандидати за придобиване на правоспособност за управление на моторно превозно средство на разумни цени. Договаряне, отстъпки за учащи. Тел.: 0888/30 68 13; 0877/101 601; 0895/111 460
Категория:   Варна


4. Шофьорски курс кат.В при спокойна обстановка
  Шофьорски курс кат.В при спокойна обстановка и с уважение към всеки!Обучение на лесен за управление автомобил при инструктор с дългогодишен стаж.Кормуване съобразено с вашето свободно време.Разсрочено плащане на три и повече вноски!Осигурени учебни материали.
Категория:   Варна


5. АВТОШКОЛА ВАРНА
  Стремим се да постигаме високо качество на обучението с търпение, усърдна работа, всеотдайност и коректност. Ние сме съпричастни в усилието Ви да се сдобиете с шофьорска книжка и да станете пълноправни участници в движението. Убедени сме, че вниманието, сигурността,човешкото отношение и стремежа дa мoтивираме нашите курсисти са важни за учебния процес. Убедете се и Вие!
лагодарим Ви за проявения интерес към "АВТОШКОЛА ВАРНА" ООД
Категория:   Варна

Шофьорски Курсове » Начало  •  Разширено търсене  •  ВИП участие в портала  •  Нови фирми  •  Най-разглеждани  •  ВИП фирми за шофьорски курсове  •  Добави фирма
ShofiorskiKursove.com ® 2008 - Портал и справочник за шофьорски курсове.

Проект на Premestvane.bg ® хамали и хамалски услуги