Шофьорски Курсове

АВТОШКОЛА МАРЧЕЛИ - Марчо Марков гр.Варна

Фирма АВТОШКОЛА МАРЧЕЛИ - Марчо Марков гр.Варна
С П О Н С О Р   Н А   П О Р Т А Л А
Описание Автошкола МАРЧЕЛИ - Марчо Марков гр.Варна-шофьорски курсове кат. В и М. Започване веднага, плащане на вноски, кормуване в удобно време на нови, комфортни за начинаещи автомобили, избор на кола и инструктор, кабинет теория,осигурени пособия, явяване на изпити, опреснтителни часове, възстановяване на контролни точки.Справки и записване - бул. Цар Освободител 95 - срещу АГ болница.Тел: 052 91 22 99, 052 65 30 56, 0899820521.
Ключови думи Автошкола Марчели
Подробно описание Автошкола МАРЧЕЛИ организира и провежда шофьорски курсове кат.В и М на територията на гр.Варна.Управител на фирмата е Марчо Марков,квалифициран инструктор-преподавател по теория и практика.Във фирмата работят още: Николай Колев - преп. по теория и практика, Станислав Ценов - преп.по теория и практика, Любомир Ангелов - преп. по практика. Технически сътрудник - Валентина Маркова. Обучението се провежда на следните автомобили: Фолксваген ПОЛО-SDI-седан, Фоксваген ГОЛФ-4D, Опел АСТРА D, Опел АСТРА-G,Сеат КОРДОБА SDI. Школата разполага с кабинет в читалище Маяковски/Отец Паисий/, оборудван с мултимедийна система.Осигурени са всички необходими пособия за теоретично обучение - листовки,правилник, учебник, CD. Кормуването се провежда в удобно за курсистите време на комфортни и леки за управление автомобили. Всеки курсист има право да избере автомобила и инструктора, който ще го обучава. Плащането става на 2 или 3 вноски, в зависимост от възможностите на курсиста. Фирмата предлага опреснителни часове и явявяне на изпити на курсисити от длуги автошколи.Всяка събота се провежда курс за възстановяване на контролни точки.
Рекламна статия АВТОШКОЛА МАРЧЕЛИ

Автошкола МАРЧЕЛИ работи коректно и отговорно. Елате при нас и се убедете в качеството на работата. Нашите цели са : Удовлетворени клиенти,чиито желания сме направили реалност. Да спестим време,нерви и средства на нашите курсисти с професионалното си обучение и коректно отношение.

Телефон: 0899820521 Skype: vale_966 Град: Варна
Категория Варна
Дата Jan 4, 2009
Лице за връзка Марчо Иванов Марков
E-mail: Изпращане на емейл до Марчо Иванов Марков


 Други фирми за шофьорски услуги от Варна
1. АВТОШКОЛА ВИРАЖ
  "Вираж" ООД Автошкола
Еднолична фирма "Вираж 90" е една сред първите частни фирми за обучение на водачи на МПС в гр. Варна е създадена началото на 2008г., като естествено продължение на фирма ЕТ "Вираж 90". Тя е основана през 1990г. като еднолична фирма от Пенко Кръстев.
Днес в Автошкола "Вираж" ООД работят:
Красимир Донев - преподавател с дългогодишен опит като инструктор
Николай Кръстев – преподавател по теория и практика
Любка Бурназова – технически сътрудник с основна дейност по организация и насрочване на вътрешни изпити и изпити пред ДАИ.
Пенко Кръстев – управител и преподавател по кормуване
Николай Нинков – преподавател с дългогодишен опит като инструктор
Владимир Узунов - преподавател с дългогодишен опит като инструктор
Автошкола "Вираж" ООД предлага:
комфортен учебен кабинет с 16 места за обучение;
мултимедийни програми;
офис за организиране и провеждане на учебна дейност;
леки автомобили – Mazda 2; Peugeot 307; Peugeot 307 HDI; Volkswagen Golf IV - автоматик; Renault Clio; Peugeot 306 HDI; Fiat Punto JTD.
От Автошкола "Вираж" ООД Вие получавате:
обучение категории В и М;
качествена теоритична и практическа подготовка;
кормуване в удобно за Вас време;
обучение на нови автомобили;
заплащане на вноски;
обучение от опитни инструктори;
осигурени учебни материали;
възстановяване на контролни точки.
Категория:   Варна


2. Учебен център "Силви-инс"-гр.Варна
  Учебен център "Силви-инс"-гр.Варна

организира и провежда обучение на

***Водачи на МПС кат.А А1 В ВЕ С СЕ D

***Професионална компетентност на водачи на МПС за обществен превоз на пътници и товари и превоз за собствена сметка/Карта за квалификация на водача/

***Възстановяване на контролни точки

***Превоз на опасни товари по шосе/ADR/-за водачи:
основен,цистерни,взривни и радиоактивни;
Опреснителен курс-1 или 2 дни.

***Консултанти по безопасността при превоза на опасни товари по шосе/ADR/

***Професионална компетентност на Ръководители на транспортна дейност
Категория:   Варна


3. Шофьорски курс кат.В при спокойна обстановка и с уваже
  Шофьорски курс кат.В при спокойна обстановка и с уважение към всеки! Обучение на лесен за управление автомобил при дългогодишен инструктор с железни нерви!График за кормуване съобразен с изискванията Ви за свободно време и избор на място.Теоретична подготовка в модерен учебен кабинет-осигурени са безплатно учебни помагала.Разсрочено плащане на три и повече вноски.Допълнителни часове за шофьори с книжка, но без опит. Подробна информация на www.rumenchavdarov.com!
Категория:   Варна


4. Автошкола Вираж ООД
  Автошкола Вираж е с основен предмет на дейност Организиране и провеждане на шофьорски курсове категория В и М на територията на град Варна. Обучението се извършва от високо квалифицирани инструктори, с богат опит и внимателен индивидуален подход към всеки курсист.
Категория:   Варна


5. Шофорски курсове всички категории
  Шофорски курсове категории А,В,В+Е,С,С+Е,D.Възстановяване контролни точки от талона.При загуба изцяло на книжката си при нас може да се сдобиете с нова.Нови модерни автомобили за перактичната част и модерни бази и кабинети за теория.Внимантелни и опитни преподаватели.
Категория:   Варна

Шофьорски Курсове » Начало  •  Разширено търсене  •  ВИП участие в портала  •  Нови фирми  •  Най-разглеждани  •  ВИП фирми за шофьорски курсове  •  Добави фирма
ShofiorskiKursove.com ® 2008 - Портал и справочник за шофьорски курсове.

Проект на Premestvane.bg ® хамали и хамалски услуги