Шофьорски Курсове

АВТОШКОЛА МАРЧЕЛИ - Марчо Марков гр.Варна

Фирма АВТОШКОЛА МАРЧЕЛИ - Марчо Марков гр.Варна
С П О Н С О Р   Н А   П О Р Т А Л А
Описание Автошкола МАРЧЕЛИ - Марчо Марков гр.Варна-шофьорски курсове кат. В и М. Започване веднага, плащане на вноски, кормуване в удобно време на нови, комфортни за начинаещи автомобили, избор на кола и инструктор, кабинет теория,осигурени пособия, явяване на изпити, опреснтителни часове, възстановяване на контролни точки.Справки и записване - бул. Цар Освободител 95 - срещу АГ болница.Тел: 052 91 22 99, 052 65 30 56, 0899820521.
Ключови думи Автошкола Марчели
Подробно описание Автошкола МАРЧЕЛИ организира и провежда шофьорски курсове кат.В и М на територията на гр.Варна.Управител на фирмата е Марчо Марков,квалифициран инструктор-преподавател по теория и практика.Във фирмата работят още: Николай Колев - преп. по теория и практика, Станислав Ценов - преп.по теория и практика, Любомир Ангелов - преп. по практика. Технически сътрудник - Валентина Маркова. Обучението се провежда на следните автомобили: Фолксваген ПОЛО-SDI-седан, Фоксваген ГОЛФ-4D, Опел АСТРА D, Опел АСТРА-G,Сеат КОРДОБА SDI. Школата разполага с кабинет в читалище Маяковски/Отец Паисий/, оборудван с мултимедийна система.Осигурени са всички необходими пособия за теоретично обучение - листовки,правилник, учебник, CD. Кормуването се провежда в удобно за курсистите време на комфортни и леки за управление автомобили. Всеки курсист има право да избере автомобила и инструктора, който ще го обучава. Плащането става на 2 или 3 вноски, в зависимост от възможностите на курсиста. Фирмата предлага опреснителни часове и явявяне на изпити на курсисити от длуги автошколи.Всяка събота се провежда курс за възстановяване на контролни точки.
Рекламна статия АВТОШКОЛА МАРЧЕЛИ

Автошкола МАРЧЕЛИ работи коректно и отговорно. Елате при нас и се убедете в качеството на работата. Нашите цели са : Удовлетворени клиенти,чиито желания сме направили реалност. Да спестим време,нерви и средства на нашите курсисти с професионалното си обучение и коректно отношение.

Телефон: 0899820521 Skype: vale_966 Град: Варна
Категория Варна
Дата Jan 4, 2009
Лице за връзка Марчо Иванов Марков
E-mail: Изпращане на емейл до Марчо Иванов Марков


 Други фирми за шофьорски услуги от Варна
1. Шофьорски курс кат.В при спокойна обстановка и с уваже
  Шофьорски курс кат.В при спокойна обстановка и с уважение към всеки! Обучение на лесен за управление автомобил при дългогодишен инструктор с железни нерви!График за кормуване съобразен с изискванията Ви за свободно време и избор на място.Теоретична подготовка в модерен учебен кабинет-осигурени са безплатно учебни помагала.Разсрочено плащане на три и повече вноски.Допълнителни часове за шофьори с книжка, но без опит. Подробна информация на www.rumenchavdarov.com!
Категория:   Варна


2. Шофьорски курс,гр.Варна-спокойни и уверени на пътя сле
  Обучение на лесен за управление автомобил при опитен инструктор ! График за кормуване съобразен с изискванията Ви за свободно време и избор на място.Акцент върху уменията за паркиране.БЕЗПЛАТНА теоретична подготовка в нов учебен кабинет и безплатни учебни помагала.Разсрочено плащане на три и повече вноски (съобразяване с финансовата криза)!Възможни отстъпки при наличие на необходимите условия . Допълнителни часове за шофьори с книжка, но без опит.За колеги с отнети шофьорски книжки-явяване на изпит. Подробна информация на www.rumenchavdarov.com.
Категория:   Варна


3. ШОФЬОРСКИ КУРС кат. В гр.Варна-отлично обучение с отлич
  Обучение на лесен за управление автомобил при опитен инструктор с железни нерви! График за кормуване съобразен с изискванията Ви за свободно време и избор на място.Акцент върху уменията за паркиране.БЕЗПЛАТНА теоретична подготовка в нов учебен кабинет и безплатни учебни помагала.Разсрочено плащане на три и повече вноски (съобразяване с финансовата криза)!Възможни отстъпки при наличие на необходимите условия . Допълнителни часове за шофьори с книжка, но без опит.За колеги с отнети шофьорски книжки-явяване на изпит. Подробна информация на www.rumenchavdarov.com
Категория:   Варна


4. Шофьорски курс гр. Варна
  Шофьорски курс кат. В и М. Обучението се извършва на автомобил VW New Beetle. Започване веднага, възможно разсрочено плащане, кормуване в удобно време, осигурен кабинет по теория,осигурени пособия. Инструктор Данаил Костадинов. За справки и записване - 0878 868 014 ; 0886 79 77 89;
Категория:   Варна


5. ПРЕДЛАГАМ обучение млади водачи на МПС в гр Варна
  Обучение на лесен за управление автомобил при опитен инструктор с калени нерви! График за кормуване съобразен с изискванията Ви за свободно време и избор на място.Акцент върху уменията за паркиране.БЕЗПЛАТНА теоретична подготовка в модерен учебен кабинет и безплатни учебни помагала.Разсрочено плащане на три и повече вноски (съобразяване с финансовата криза)!Възможни отстъпки при наличие на необходимите условия . Допълнителни часове за шофьори с книжка, но без опит.За колеги с отнети шофьорски книжки-явяване на изпит.
Категория:   Варна

Шофьорски Курсове » Начало  •  Разширено търсене  •  ВИП участие в портала  •  Нови фирми  •  Най-разглеждани  •  ВИП фирми за шофьорски курсове  •  Добави фирма
ShofiorskiKursove.com ® 2008 - Портал и справочник за шофьорски курсове.

Проект на Premestvane.bg ® хамали и хамалски услуги