Шофьорски Курсове

Автошкола и шофьорски курсове Василеви

Фирма Автошкола и шофьорски курсове Василеви
С П О Н С О Р   Н А   П О Р Т А Л А
Описание Автошкола Василеви предлага теоретична и практическа подготовка за шофьорски курсове за всички категории на територията на град София. Обучението се извършва от високо квалифицирани инструктори, с богат опит и внимателен индивидуален подход към всеки клиент.
Ключови думи Шофьорски курсове, автошколи, автоучилище, шофьорски курс, курсове, шофьор, инструктор, учебна кола, автошкола, шофьорска книжка, кормуване
Подробно описание Екипът от преподаватели се състои, както от мъже, така и от жени и Вие сами избирате при кой от тях ще кормувате. Учебните автомобили на фирмата са нови и комфортни, за да гарантират спокойствието и удобството на клиентите ни. Автошколата разполага със съвременна техника за подготовка на кандидат водачите за съответните категории, които могат да се видят в галерията с автомобили.
Рекламна статия
Допълнително описание на фирмата Автошкола Василеви съществува от години и традициите на доброто обучение се предават от поколение на поколение. Автошколата разполага с 11 преподаватели и 16 автомобила, които можете да разгледате в галерията.
Телефон: 0888 797 346
Категория София
Дата Nov 11, 2008
Лице за връзка инж.Владимир Василев
E-mail: Изпращане на емейл до инж.Владимир Василев


 Други фирми за шофьорски услуги от София
1. Деми М-74
  Фирма "Деми М - 74" ЕООД предлага качествено и прецизно обучение на кандидати за придобиване на свидетелство за управление на МПС от категориите В и М на територията на град София. Обучението се провежда на нов автомобил, в удобно за Вас време и започва от удобно за Вас място.
Категория:   София


2. Курсове *ТОТОВ*
  Шофьорски курс кат."В", "С", и "М". Възстановяване на контролни точки.
Възстановяване по чл. 157., ал.5 от ЗДП.
Обучението се изваршва на автомобили Пежо 406, Рено меган и Камион Штаер.
Иван Тотов обучава кандидат шофьори от 1970г., Драгомир Тотов от 1998г., а Иван И. Тотов от 2000г.
Категория:   София


3. ШОФЬОРСКИ КУРС СОФИЯ
  Шофьорски курс кат.В-сериозно обучение ,удобно време вкл.събота и неделя,безплатна теория и Теоретично обучение в оборудван и лицензиран от ДАИ кабинет по безопасност на движениетоматериали.Разсрочено плащане.
Категория:   София


4. Добро начало с "Мерцедес"
  Преподавател-инсруктор, работя в Учебен център "Тара-М". Офисът се намира в ж.к."Люлин" първи микрорайон блок 028.Разполагаме с повече от десет марки учебни автомобили. Работното време на офиса е от 09.00 до 22.00 часа. Теоретичните занятия са от 18.00 ч.
Категория:   София


5. УЧЕБЕН ЦЕНТЪР "ВИЛИ - М" - НАЙ-ДОБРИЯТ ШОФЬОРСКИ КУРС КА
  НАЙ-ДОБРИЯТ ШОФЬОРСКИ КУРС КАТЕГОРИЯ "В" В СОФИЯ
С ГАРАНЦИЯ ЗА УСПЕХ!
ЧИСТО НОВ ДЖИП "ФОРД - КУГА",
ЗАПЛАЩАНЕ НА ЧАСТИ,
ОСИГУРЯВАНЕ НА УЧЕБНИ МАТЕРИАЛИ И ПОСОБИЯ,
УДОБНО ВРЕМЕ ЗА ОБУЧЕНИЕ НА КУРСИСТА!
GSM: 0888 97 67 07
0878 87 68 16
ТЕЛ. 934 42 98 /ВЕЧЕР/
Категория:   София

Шофьорски Курсове » Начало  •  Разширено търсене  •  ВИП участие в портала  •  Нови фирми  •  Най-разглеждани  •  ВИП фирми за шофьорски курсове  •  Добави фирма
ShofiorskiKursove.com ® 2008 - Портал и справочник за шофьорски курсове.

Проект на Premestvane.bg ® хамали и хамалски услуги